پرش به اول صفحه
آرشیو اخبار
|
تقویم ورزشی
|
مجلات
|
قوانین بازنشر
|
همکاری با ما
|
درباره ما
|
تماس با ما
|
ثبت نام
Martial Arts Website
سایت هنرهای رزمی
صفحه نخست
۵ آذر ۱۴۰۳, ساعت ۲۰:۵۲
سایت هنرهای رزمی اولین و بزرگترین مرجع معرفی اساتید و گسترش هنرهای رزمی در ایران
  • تعداد بازدید: 913
    چهارشنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴, ساعت ۱۵ و ۳۴ دقیقه

    سقف آرزوها از نگاه مرد اول ووشوي ايران

    مهدی علی نژاد از قهرمانی جهان به عنوان سقف آرزوهای فدراسیون ووشو یاد کرد و از امکان المپیکي شدن اين رشته در سال های نه چندان دور خبر داد.

    به گزارش روابط عمومي فدراسيون ووشو؛ دكترمهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشوی ایران، نایب رییس آسیا و عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی است که حدود 8 سال ریاست فدراسیون را بر عهده دارد.

    وی در مجمع انتخاباتی که اسفند ماه برگزار شد با صد در صد آرا به عنوان رئیس فدراسیون ووشو باقي ماند. او به تازگی با تشکیل فدراسیون ووشو غرب و آسیای میانه ریاست این فدراسیون را هم بر عهده گرفته است.

    مهدي علی‌نژاد با حضور در خبرگزاري ایسنا در خصوص مسائل مختلفی صحبت کرد. وی شاید از معدود روسایی باشد که می‌گوید فدراسیونش مشکل خاصی از جمله مشکل مالی ندارد. او از تقسیم مدال در پشت صحنه، گرفتن میزبانی جام جهانی با شرایط خاص بانوان و همچنین اینکه چرا ووشو پخش تلویزیونی دارد اما بوکس نمی‌تواند این کار را انجام دهد، سخن گفت.

    شرح اين گفت وگو را در ادامه می‌خوانید:

    ايسنا: از بازیهای آسیایی اینچئون شروع کنیم. اگر مقداری شانس می آوردید شاید دو مدال طلا می‌گرفتید؟

    علي نژاد: در اصل باید بگویم بدشانسی آوردیم، چراكه توان این را داشتیم که دو مدال طلا به دست آوریم. در مبارزه حمیدرضا لادور در فینال در حالی که مدال طلا در دستانش بود اما در راند آخر مدال طلا را از دست داد.

    بدشانسی از قبل بازیهای آسیایی اینچئون گریبان گیر ما شد و نمایندگان ما در هر دو وزنی که روی مدال طلا حساب کرده بودیم مصدوم شدند. اما در بخش بانوان نمی توانستیم چینی ها را شکست دهیم. زیرا تا به امروز نتوانسته‌ایم چینی ها را در مسابقات رسمی شکست دهیم و طبیعی است که بازیهای آسیایی آوردگاهی نیست که بتوان آنها را مغلوب كرد. باید جای دیگری چینی ها را شکست دهیم تا بتوانیم در مسابقات بزرگ تر هم پیروز باشیم.

    ايسنا: ووشوی ایران چقدر برای چینی ها که قدرت اول دنیا هستند مهم است؟

    علي نژاد: ووشوی ايران برای چینی ها بسیار مهم است. سیاست ما اعتلاف و همکاری است اما در عین دوستی حرف هایمان را زده ایم. ووشوی ایران به عنوان الگوی توسعه در دنیا شناخته می شود. این جمله،‌ تیتر مجله ی رسمی فدراسیون جهانی شده بود. من را به عنوان مغز متفکر در ووشوي جهان می شناسند و این قضیه به طور شفاف گفته می شود. از طرفی "یو زای جینگ" رییس فدراسیون جهانی ووشو که نایب رئیس و عضو کمیته اجرایی کمیته بین‌المللی المپیک است، روز چهارشنبه 30 اردیبهشت ماه به ایران سفر می‌کند. وی که نایب رییس شورای المپیک آسیا (OCA) هم است روز 31 اردیبهشت ماه در جلسه شورای المپیک آسیا در تهران شرکت می کند. در مدت حضور وی رایزنی‌هایی را انجام خواهیم داد.

    ايسنا: به عنوان رئیس فدراسیون غرب آسیا و آسیای میانه چه فعالیت هایی در این منطقه انجام داده اید؟

    علي نژاد: این فدراسیون نوپا است و هدف گذاری این است که بتوانیم قدرت ووشوی منطقه را بالا ببریم و فعالیت های زیادی را انجام داده ایم. همانطور که در کویت ووشو را راه اندازی کردیم و در امارات و قطر هم کم کم شاهد راه اندازی ووشو خواهیم بود. ما از ایرانی های مقیم کشورها منطقه و از خود عرب ها برای توسعه ووشوی منطقه استفاده می کنیم. نمایندگان این کشورها برای ارتقا سطح ووشو به ایران می آیند که ما آن ها را به استان های مختلف می فرستیم که این کار به نوعی درآمدزایی برای استانهاست.

    ايسنا: چه فاکتوری لازم است تا بتوانیم چینی ها را شکست دهیم؟

    علي نژاد: كشورهایی که ورزش ملی دارند برای آن ورزش ارزش بسیاری قائل هستند و به راحتی میدان را واگذار نمی کنند و باج نمی دهند. در تکواندو که با کره جنوبی رقیب هستیم سال ها به این منوال بود که نمی توانستیم کره ای ها را شکست دهیم. اما با ورود تکواندو به المپیک در سال 1988 سئول و زمانی که خطر حذف از المپیک را احساس کردند دستشان را باز کردند و به سایر کشورها هم فرصت دادند چون می دانستند ممکن است چه لطمه ای به جریان ورودشان به المپیک بخورد و اگر بیرون بروند دیگر امکان برگشت کم است. در ووشو هم تا وقتی که وارد المپیک نشود و سال ها از این جریان نگذرد که مجبور بشوند شرایط یکسان سازی را ایجاد کنند، شرایط سخت است.

    ايسنا: تنها رشته ای که امتیاز مخفی داشته در المپیک حضور دارد بوکس است. با توجه به سیستم مخفی امتیاز دهی در ووشو آیا تا این سیستم درست نشود امکان این هست که ووشو وارد المپیک شود؟

    علي نژاد: در آخرین جلسه ای که با هیئت رئیسه جهانی داشتیم اصلاح سیستم امتیاز دهی را مطرح کردیم و بر این مسئله پا فشاری کردیم. در جام جهانی اندونزی این موضوع شفاف شد و مردم می‌دیدند که هر داور چه امتیازی می دهد و چه اتفافاتی می افتد و سر داور چینی نمی توانست هر کاری انجام دهد. می خواهیم سیستم امتیازدهی را همانند تکواندو کنیم، به نوعی که هر سر داور امتیاز می دهد همزمان ثبت شود و روی اسکوربرد نمایش داده شود تا مربیان بتوانند اعتراض کنند. همچنین خواهان ویدئو چک هم هستیم. اما این تغییر سیستم زمان می برد و چینی ها به راحتی زیر بار این مسئله نمی روند.

    ايسنا: شفاف سازی امتیازات در مسابقات جهانی آبان ماه در اندونزی اعمال می شود؟

    علي نژاد: هنوز مشخص نیست و  درحال پیگیری هستيم. البته رئیس کمیته فنی جهانی ووشو و چینی ها علاقه مند وقوع تغییر سیستم امتیاز دهی نیستند و به دنبال دور زدن این موضوع هستند.

    ايسنا: اگر ووشو وارد المپیک شود از نظر شما هر دو بخش ساندا و تالو به المپیک اضافه می شوند؟

    علي نژاد: با سیاست هایی که امروز وجود دارد فعلا ساندا وارد المپیک نمی شود مگر اینکه اتفاقات خاصی رخ دهد که فدراسیون جهانی هم به دنبال این مسئله نیست.المپیک نگاهش به ورود رشته هایی است که کمتر در آن ها مبارزه باشد زیرا به اندازه کافی رشته های مبارزه ای در المپیک هست. حضور رشته هایی مثل جودو، کشتی، تکواندو و بوکس کفایت می کند اما اگر تالو وارد المپیک شود در دوره های بعد آن شاهد حضور ساندا خواهیم بود، همانطور که در بازیهای آسیایی این جریان اتفاق افتاد.

    ايسنا: طبق آخرین تغییراتی که در قوانین IOC رخ داد فکر می کنید که ووشو به المپیک راه پیدا کند؟

    علي نژاد: آخرین تغییرات قوانین IOC کمک زیادی به ما کرد. در حال حاضر مبنا و پایه تعداد ورزش ها نیست، سیاست این است که ماده های رشته های پر مدال مانند شنا و دوومیدانی کم شود و به عوض آن رشته های جدید به المپیک ورود کنند. در ورود ووشو به المپیک چینی ها نقش زیادی خواهند داشت زیرا بیشتر اسپانسرهای IOC چینی هستند.

    با توجه به اینکه رشته های ورزشی المپیک 2020 مشخص است، به نظرم ووشو در سال 2024 به المپیک وارد می شود.

    ايسنا: با توجه به اینکه ووشو رشته المپیکی نیست نگاه وزارت ورزش به این رشته چگونه است؟

    علي نژاد: در حال حاضر ووشو بهترین شرایط را در رشته های غیر المپیکی دارد. در ورزش ایران دو هدف اصلی وجود دارد اول المپیک و بعد بازیهای آسیایی اهمیت ویژه ای دارد. 4 رشته از ایران تا به امروز در المپیک مدال گرفته‌اند اما در بازیهای آسیایی هدف گذاری به گونه ای دیگر است. ما جز رشته هایی هستیم که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نگاه ویژه تری دارند. در گذشته دوران سختی را گذراندیم اما در دو سال اخیر توجه خوبی از سوی مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به ووشو می شود.

    ايسنا: بزرگترین مشکل پیش روی فدراسیون ووشو چیست؟ تقریبا همه فدراسیونها مشکل مالی دارند. آیا ووشو هم با مشکلات مالی مواجه است؟

    علي نژاد: مشکل خاصی از جمله مشکل مالی به نظرم نمی آید که بخواهم آن را مطرح کنم. در اصل مشکلی نیست که به عنوان تهدید جدی حساب شود. یک زمانی انجمن ووشوی چین یک تهدید به حساب می‌آمد که خوشبختانه با تغییر رئیسی که رابطه خوبی با ما نداشت آن مسئله هم برطرف شد. ما جزو حوزه قهرمانی هستیم و رشته هایی مثل ووشو نمی توانند خود را از حمایت دولت بی بهره کنند. حدود 35 درصد از هزینه ها از فدراسیون و 65 درصد از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تامین می‌شود. برنامه داریم که وابستگی به بودجه دولت کمتر شود اما این کار کمی مشکل است.

    ايسنا: ووشو در سالهای اخیر پخش تلوزیونی خوبی داشته اما برخی از فدراسیون ها مثل بوکس به این موضوع اعتراض دارند که چرا ووشو پخش تلوزیونی دارد اما بوکس ندارد، در این خصوص چه نظری دارید؟

    علي نژاد: در سال 86 با شروع مسئولیت من در ووشو جلساتی با مسئولان وقت صداو سیما داشتیم که به این جمع بندی رسیدیم ووشو پخش تلوزیونی داشته باشد که این اتفاق مورد استقبال مردم هم بود. ووشو با بوکس متفاوت است، ما بخش تالو را داریم که بوکس ندارد. در ورزش بوکس نوع پوشش متفاوت است و در مسابقات رسمی ورزشکاران کلاه ندارند که این سطح ایمنی را پایین می آورد. مسئولان رشته ای که توان ندارند رایزنی کنند از دیگر رشته ها نباید اسم ببرند. این ضعف خودشان را نشان می دهد که با حضور 28 سال در راس یک فدراسیون و علیرغم داشتن قدرت سیاسی نتوانسته اند پخش تلویزیونی بگیرند. اگر یک مجموعه ای توانمند است بهتر این است که یاد بگیرند ما چه کار کرده ایم که موفق شده‌ایم.

    ايسنا: تاکنون ایران نتوانسته میزبانی مسابقات رسمی ووشو را داشته باشد و با توجه به اینکه مسابقات ووشو در دوبخش آقایان و بانوان باید همزمان برگزار شود چه برنامه ریزی برای گرفتن میزبانی مسابقات معتبر دارید؟

    علي نژاد: ما به واسطه اینکه اجبار داریم که حتما مسابقات بانوان و آقایان را همزمان برگزار کنیم عملا گرفتن میزبانی بسیار سخت است. با اين حال شروعی برای این اتفاق داشتیم و اگر این اتفاق جواب دهد قدم های بعدی را بر می‌داریم. رسما درخواست میزبانی جام جهانی 2016 را داده ایم و ميخواهيم پساز چينو اندونزي، سومین کشوری باشیم که میزبانی جام جهانی را بر عهده گرفته است.

    ايسنا: با توجه به اینکه برخی تیم ها با مربیان مرد در مسابقات شرکت می کنند و بعضی داوران مرد در جام جهانی حضور دارند چطور می‌توان تمام فعالیت های بخش بانوان را تحت نظارت خانم ها قرار داد؟

    علي نژاد: چند کشور هستند که در ووشو قدرت بیشتری دارند و معمولا در جام های جهانی حضور داشته اند. این چند کشور مربی بانوان دارند و می توانند با مربی خانم شرکت کنند. در داوری ها نیز داور و سرداور باید خانم باشند. یک مقدماتی بدون سرو صدا انجام داده ایم که امیدواریم بتوانیم میزبانی را بگیریم. البته یکی از تعهدات میزبانی این است که باید به تمام کشور های شرکت کننده ویزا بدهد. ما به قدری در فدراسیون جهانی ووشو قدرت داریم که به رژيم اشغالگر قدس ویزا ندهیم و بگوییم که نمی تواند در مسابقات شرکت کند و این کار را در مالزی انجام دادیم. به دلیل اینکه مالزی به اين رژيم ویزا نمی دهد، اروپایی ها اعتراض کردند اما با پافشاری ما برای میزبانی مالزی، رژيم اشغالگر در آن مسابقات حضور نداشت.

    ايسنا: آیا می توانیم میزبانی مسابقات را در هر دو بخش بانوان و آقایان از تورنمنت های بین المللی مثل جام پارس شروع کنیم؟

    علي نژاد: مسابقات جام پارس را شهریور ماه به میزبانی تهران برگزار می کنیم. به این مسئله فکر کرده ایم که بخش بانوان را به این جام معتبر اضافه کنیم. البته ما میزبانی مسابقات دو جانبه را برگزار کرده ایم که در آن بانوان هم حضور داشته اند. اگر نتوانیم در جام جهانی ساندا میزبانی را بگیریم جام پارس هم می تواند فعلا جایگزین مناسبی باشد اما تلاشمان برای گرفتن میزبانی جام جهانی است.

    ايسنا: به تازگی با ژانگ یو جیه سرمربی چینی تیم ساندا بانوان قرارداد بسته اید. چطور شد که با پانگ یان سرمربی سابق که شناخت خوبی از سانداکاران ایران داشت همکاری را ادامه ندادید؟

    علي نژاد: در زمانی که پانگ تیم ساندا بانوان را تحویل گرفت سطح ووشوی بانوان پایین بود و جایگاهی نداشتیم. اما با این مربی مدال طلای جهان را گرفتیم و بارها تکرار کردیم. سطح ووشوی ایران بعد از حضور وی رشد بسیاری کرد اما برای اینکه بتوانیم چینی ها را هم شکست دهیم دانش پانگ کافی نبود. ژانگ یو جیه سرمربی جدید تیم ساندا به مراتب سبقه ورزشی بالاتری از پانگ دارد.

    ايسنا: آیا برای تالو مردان با مربی به توافق رسیده اید؟

    علی نژاد:بعد از بازیهای آسیایی اینچئون ما رایزنی هایی انجام داده ایم تا یک مربی خوب چيني بیاوریم. در تالو ضعف داریم و نیاز به مربیان چینی داریم اما هر مربی چینی به درد ما نمی خورد. با یک نفر به توافق اولیه رسیدیم او پاسپورتش را هم برای ما ارسال کرد اما در نهایت نتوانست به ایران بیاید.چینی ها به راحتی مربی در اختیار ما قرار نمی دهند.

    ايسنا: در بخش بانوان هم مذاکراتی را با چند مربی داشته اید تکلیف مربی تالو بانوان مشخص نشده است؟

    علي نژاد: در بخش بانوان مربی جوانی از سوی چینی ها به ما معرفی شد. جمع بندی مثبتی نداشته ایم زیرا وی علیرغم اینکه قهرمان چین است اما در مربی گری کم تجربه است و در فرم های مدرن تبحر ندارد. قبل از وی با یک مربی با تجربه وارد مذاکره شدیم اما او قبول نکرد به ایران بیاید. در حال حاضر نیز یک مربی خوب را در نظر گرفته ایم و صحبت های اولیه را با او انجام داده ایم اما تا مذاکره نهایی فاصله داریم.

    ايسنا: نمی توان مربیان خوب ایرانی را در تالو پرورش داد که دیگر نیاز به مربیان چینی نباشد؟

    علي نژاد: درچرخه قهرمانی مربی نقش اصلی را ایفا می کند و یک محور است و بايد قبول كرد كه علم تالو برای چینی ها است. با توجه به مشکلات اقتصادی و ارزی، مدتی حضور مربیان چینی در تالو وقفه افتاد. اگر بخواهیم فقط از مربیان ایرانی استفاده کنیم باید چند تن از مربیان ایرانی چند سال در کشور چین زندگی کنند که این شرایط برای مربیان ما فراهم نیست.

    ايسنا: در برخی رشته ها پشت پرده اتفاقاتی می افتد و تقسیم مدال و خرید و فروش مدال انجام می شود، آیا در ووشو هم چنین اتفاقاتی رخ می دهد؟

    علي نژاد: در ووشو خرید و فروش نداریم اما تقسیم مدال وجود دارد که ما هم سهم خود را داریم. در همه رشته ها اینطور است و در هیچ رشته ای نیست که همه ی اتفاق ها فقط درون میدان رخ دهد.

    ايسنا: از لحاظ کمیتی در سطح کشور چقدر دستمان باز است و چند استان در ووشو فعالیت می کنند؟

    علي نژاد: ووشو رشته جوانی است و قدم به قدم جلو می رود. از لحاظ حوزه جمعیتی فدراسیون ما تقریبا جایگاه 11 را بین رشته های کشور دارد در حالی که از لحاظ قدمت فدراسیون تقریبا در جایگاه 35 هستیم. از ابتدای حضور من در ووشو و در طی 8 سال از لحاظ جمعیتی در ووشو جهش 2.5 برابری داشته ایم. در اکثر استان ها ووشوکاران حرفه ای پرورش یافته اند و کمیت ما قابل قبول است. در آخرین مسابقاتی که در رده های سنی مختلف بانوان و آقایان برگزار کردیم 31 استان مدال کسب کردند. بعد از برگزاری انتخابی درون اردویی، از 19 استان نماینده در اردوها باقی ماند که فکر می کنم در هیچ رشته ورزشی در ایران این ویژگی نیست.

    ايسنا: علت منتفی شدن حضور الهه منصوریان در باشگاه چانگ چون چین که قرار بود اولین لژیونر بانوان باشد چه بوده است؟

    علي نژاد: از سوی چینی ها با ما مکاتبه ای صورت نگرفت و به صورت رسمی درخواست نکردند. برای ما مهم است که برای منصوریان شرایط فنی و جانبی در چین فراهم می شد. پشت این جریان پانگ سرمربی سابق تیم ملی ساندا بود و چون شرایط مدنظر من را می داند و به دلیل اینکه شرایط فراهم نبود به دنبال آن مکاتبه‌ای هم انجام نشد.

    ايسنا: با شباهت هایی که میان ووشو و کشتی وجود دارد و با توجه به اینکه کشتی ورزش ملی ایران است، آیا از مربیان کشتی برای ارتقا ووشو استفاده می کنید؟

    علي نژاد: این ایده را داریم که از مربیان کشتی استفاده کنیم و البته این بدین معنا نیست که یک مربی کشتی دائم بالا سر سانداکاران باشد. فنون محدودی به کمک ما می آید و به عنوان یک قابلیت به قهرمانان کمک می کند. البته من اطلاع دارم که قهرمانان ووشو به صورت محدود کشتی هم کار می کنند.

    ايسنا: در پایان، سقف آرزوهای فدراسیون ووشو را چه می دانید؟

    علي نژاد: سقف آرزوهای ووشو قهرمانی جهان و دومی ورود به المپیک و کسب مدال المپیک است. اگر المپیکی شویم مدال المپیک محقق می‌شود اما قهرمانی جهان کار زیاد می‌برد. در تالو فاصله زیادی داریم اما در ساندا و در بخش جوانان یک بار این اتفاق افتاد. در بزرگسالان هم قهرمانی جهان دور از دسترس نیست. اگر ووشو به المپیک ورود کند به مراتب کار سخت تری داریم زیرا سرمایه گذاری کشورهای دیگر در این رشته افزایش می یابد و مطمئنا رشته ووشو پر هزینه می شود.

    منبع: ايسنا

    ارسال نظرات
    ۰ نظــــــر منتشره: ۰




    شركت 3 تيم ايراني در جام کاراته باشگاههاي آسيا
    شركت 3 تيم ايراني در جام کاراته باشگاههاي آسيا
    شركت 3 تيم ايراني در جام باشگاههاي آسيا


سایت هنرهای رزمی-هنرهای رزمی-کیوکوشین کاراته-قوی ترین سبک رزمی جهان- معنی اصطلاحات در کیوکوشین-عکس رزمی-فیلم مسابقات کیوکوشین - تاریخچه کیوکوشین-مسابقه کیوکوشین بانوان-کیوکوشین چیست ؟ - کیوکوشین کاراته -قوی ترین سبک رزمی جهان-سازمان کیوکوشین اویاما-Black Belt- kyokushin-سایر ورزشها--کاراته کیوکوشین کاراته-صحنه هایی از کیوکوشین کاراته-ویکی‌پدیا-اطلاعات-کیوکوشین-سبک‌های کاراته-هنرهای رزمی-ژاپن-ژاپنی-کره ای-کیوکوشین کای کان کاراته-کیوکوشین کای کان-دانلود کیوکوشین کای کاراته-دانلود-اپلیکیشن-اندروید-ورزشی-اوکیناوا-سبک‌های هنرهای رزمی ترکیبی-ورزش در ژاپن-ورزش‌های ابداع‌شده در ژاپن-ورزش‌های المپیک تابستانی-مهمترین استادان وقت کاراته-کنوا مابونی-فوناکوشی-هنر رزمی-گنوا ناکازونه-تایرا شینکن-استاد هنرهای رزمی سنتی اوکیناوا- هنرهای رزمی سنتی-وادوریو کاراته-بنیان‌گذار کاراته مدرن-هنرهای رزمی چینی-کنپو-اوکیناوای-گیچین فوناکوشی-مهمترین مبارزان کاراته-فیلم‌های سینمایی رزمی-شوتوکان-اوتسوکا هیرونوری-ضربه زدن-فنون گلاویزی-دفاع شخصی-هنرجویان کاراته-بازی‌های آسیایی-بازی‌های جهانی-فلسفی-تکنیک‌های مبارزه‌ای-چهار سبک اصلی-پایه گذار کاراته-شوری‌ته-استاد فقید-سبک‌های کنترلی-سبک‌های غیر کنترلی-سبک‌های رینگی-گوجوریو-وادوریو-سبک‌های مهم در کاراته-شیتوریو-فرهاد وارسته-کان ذن ریو-بنیان گذار-راه صلح-ناهاته در کاراته-اویاما-تجربیات اویاما-کاتا در کاراته-کاتا-فدراسیون جهانی-مسابقات کاراته-فدراسیون جهانی کاراته-قوانین مسابقات-جیسن کاراته-مبارزات کنترلی و غیرکنترلی-ماسوتاتسو اویاما-انشین-جودو-فدراسیون کاراته ایران-راهنمای تصویری قوانین کاراته-هنرهای رزمی هندی-هنرهای رزمی اندونزی-رزم بدون سلاح-مشت-ضربه پا-سرشاخ-پا-لگد-شوت-بوکسینگ-کیک بوکسینگ-قفل مفصل-جوجیتسو-کوراش-زیرگیری-تندر-بزکش-کردن گیری-خاک شدن-خاک کردن-مبارزه-فایت-فایتر-مبارز-رزمنده-دررو دروکذدن-بارای-گدان بارای-ضربه دست-سوکی-آشی-هارا-هاراگیری-گانمن-شوتو-تیغه دست-تیغه پا-شمشیرزنی-سامورایی-شمشیر سامورایی-گلاویز-سلاح تمرینی-باشگاه-فشار دست-اوس-شیهان-سن سی-شی هان- سنسی-کانچو-سوسویی-سوسای-سن پای-تویی شو-آمادگی جسمانی-آمادگی رزمی-جوجیتسو برزیلی- برزیلی-گریسی-رینگ-تای چی چوان-ووشو-تکواندو-پومسه-ساندا-روسی-قربانوف-بدون دستکش-فول کنتاکت-کنتاکت-کیک-جیت کاندو- بروسلی-اسامی روسای فدراسیون ورزشهای رزمی-کمیته های ستادی-هیات-هیات رزمی-دان10-دان 9-دان 8-دان 7-دان 6-دان5-شالبند-کمربند مشکی-کمربند سیاه-خط-خان دوازده-خان-موی تای-انجمن-کاسویا-ماسائو کاگاوا-میکیو یاهارا-اساتید رزمی-JKS-دوجو-هونبو-باشگاه رزمی-باشگاه-بدنسازی-پرورش اندام-فیتنس-عضله سازی-عضله-نیرو-ماتسویی-ناکامورا-کانامورا-تزوکا-آشی هارا-ماتسوشیما-تیم ملی-کیمه-ذان شین-ذن شین-شین-شین ذن-ماگسو-ذهن-یوگا-کتاب-مقاله-پزشکی ورزشی-پزشکی-درد-درمان-خون دماغ-دانستنیهای رزمی-تقویم ورزشی-مسابقات-مسابقه-بین المللی-استاژ-آزمون-بونکا-رینگی-یامه-مربی-انواع,سبکهای,کاراته-تاریخچه کیک بوکسینگ-تاریخچه کاراته-تاریخچه بوکس-کیک بوکسینگ در ایران-رشته کیک بوکسینگ-کیک بوکسینگ ترکیبی-آشنایی با کیک بوکسینگ-Full Contact Karate-ضربه ناک اوت-ناک اوت-زانو-آرنج-ام پی- سیکن-کیک بوکسورها-بازی,های,داخل,سالن,آسیا/ملی,پوشان,کیک,بوکسینگ,ایران,فرد-بازی های داخل سالن-indoors games-in doors-واکو-بازی های داخل سالن-تایلند-تای بوکس-رقابت،رزمی کاران،درخشش-هنرهای رزمی جنوب شرق آسیا-ورزش‌های مبارزه‌ای-سبک‌های هنرهای رزمی-موای تای-ورزش در تایلند-روز موای تای-کاراته دی-روز تکواندو-روز کاراته-اخبار رزمی-خبر رزمی-خبر مسابقات-روز موای تای-ورزش رزمی موای تای-کلیپ رزمی-آموزش هنرهای رزمی در ایران-آموزش هنرهای رزمی-آموزش کیک بوکسینگ-آموزش کیک بوکس-آموزش بوکس-آموزش موی تای_آموزش کاراته-آموزش کیوکوشین-آموزش کیوکوشین کاراته-آموزش ووشو-آموزش جودو-آموزش جوجیتسو-آموزش رزمی-آموزش دفاع شخصی-دفاع شخصی-سلف دیفنس-آموزش دفاع-آموزش مبارزه-دعوای خیابانی-اموزش درگیری خیابانی-آموزش-اموزش-SELFDIFENS-نینجوتسو-mma-K1-قفس-مبارزه در قفس-کلیپ رزمی-کلیپ مبارزه-فیلم مبارزه-فیلم رزمی-دستکش بوکس-ساق بند-عکاس رزمی-هان شی-هانشی-رنشی-استاد-سایت-وبسایت آموزشی-باشگاه مجازی-معرفی اساتید رزمی-مرجع معرفی-گسترش هنرهای رزمی-مارشال آرتز-تریکینگ-پارکور-تریک-پرش-parkur-triking-martialarts-دایدو-دای دو-دای دو جو کو-کونگفو-توآ-کونگ فو توآ-کونگ فو-کونگ فو توا-میرزایی-راکی-بیوگرافی-محمد علی کلی-شعبان-رستم-استاد رزمی-جکی چان-ایکیدو-ای کی دو-ایکیدو-ای کی کای-جت لی-فیلم مبارزی در باد-مبارزی در باد-مبارزه بروس لی-عکس رزمی-تصویر رزمی-بهترین سایت رزمی-قویترین مردان- قویترین سبک رزمی-قویترین سبک کاراته-بهترین مبارز-بهترین فایتر-حمله-دفاع-دفاع با دست خالی-دفاع با دست-دکتر-کلیپ ورزش رزمی-نمایشی-هانسوکو-دنیای هنرهای رزمی-خبر رزمی-خبر-هنر رزمی-هنر-هنرهای-هاپکیدو-کوبو-بودو-دائو-معبد-شائولین-معبد شائولین-ای ای دو-شکستن اجسام سخت-تمشی واری-نرم-نرمی-تکنیک-تاکتیک-ناک دان-وازاری-چویی-داچی-داچی های کاراته-احترام-روش‌های دفاع شخصی تمرین-ارتش های جهان-سبک های آزاد-سبک های آزاد کاراته-الکسا-آلکسا-مکمل-قهرمانان-اینده سازان-آسیب های ورزشی-اسیب-آناتومی-آناتومی بدن-آناتومی بدن انسان-آناتومی و اعضاء-بهداشت-سلامت-بهداشت و سلامت-سالمندان-ورزش سالمندان-کودک و رزمی-ورزش کودکان-بانوان-ورزش بانوان-تمرین و برنامه ورزشی-برنامه تمرینی-برنامه تمرینی-حرکات اصلاحی-اصلاحی-حقوق ورزشی-حقوق-تناسب-تناسب اندام-تغذیه ورزشی-علم تغذیه-علم و حرمت-علم ورزش-ورزش و ارزش-مربیان و ورزشکاران-اساتید و بنیانگذاران-سبک ها و رشته ها-در ایران-موی تای چیست؟-کاراته چیست؟-راه کاراته-کاراته راه زندگی-ووشو چیست؟کیک جیتسو-مجله رزمی-مجله ورزشی-کانال هنرهای رزمی-تلگرام-گالری تصاویر رزمی-سلامتی بدن-فنون شرقی-فنون گلاویز شدن-فنون گلاویزی-هنرهای رزمی ترکیبی-رزم ترکیبی-kickboxing-kickbox-honarahayerazmi-هنرجویان-تکواندو کار-کارتهکا-دست خالی-مشت آنین-بازی های المپیک-المپیک-ایچ-نی-سان-شی-گو-ایچی-روکو-شیچی-هاچی-کیو-جو-ایپون-فنون مبارزه ای مبارزه ای-جستجوی مربی-مربی-کوچ-کومیته-کمیته-سمینار-سمینار فنی-استاژ فنی-استهدادیابی-شیرزاد-پیام تبریک-پیام تسلیت-سرپریت-ورزش و جوانان-وزیر-قهرمانی-سکوی قهرمانی-نایب قهرمان-نایب قهرمانی-برون مرزی-تالو-تالوکاران-انتصاب-سوپر لیگ-سوپر لیگ کاراته-داوری در کاراته-جاج-رفری-رنکینگ-رنک-طلا-نقره-برنز-مقام سوم-مدال-کاروان ورزشی-بهترین ورزش رزمی برای دعوا-بهترین ورزش رزمی برای درگیری خیابانی-خشن ترین ورزش رزمی جهان-جهان رزمی-کشنده ترین هنرهای رزمیدر دنیا-قویترین سبک رزمی در دنیا-هنرهای رزمی ، آموزش کاراته ، آموزش تکواندو ، آموزش کونگ فو ، آموزش بوکس ، آموزش دفاع شخصی ، آموزش ووشو ، آموزش جودو ، مبارزه خیابانی ، کیوکوشین ، اساتید ، مربیان ، قهرمان ، مسابقه ، MMA ، تای بوکس ، لیست ، شماره تماس ، باشگاه ، فروشگاه ، ورزشهای رزمی ،پزشکی ورزشی ، شائولین، شی هان، کاراته ، تکواندو ، کیوکوشین ، کیک بوکس ، کیک بوکسینگ ، ووشو ، جودو ، ufc ، کمربند سیاه ، کمربند مشکی ، kamarbandmeshki ، honarhayerazmi، هانشی ، اخبار رزمی ، رزمی ، بنیانگذار ، پزشکی ورزشی ، باشگاه ورزشی، • آسیب ، درمان ، تدریس خصوصی ، ژاپن ، تای بوکس ،موی تای ، بوکس ، دستکش ، لباس ،تاریخچه ، استاد ، مربی ، فدراسیون ، مسابقات ، ایران ، درمان ، بنیانگذار ، اخبار ، سلامتی ، شیهان ، سن سی ، کانچو ، kancho ، shihan ، sensei،martialarts ، اساتید ، مربی،کوچ ، رئیس سبک ، بنیانگذار ، استاژ ، فنی ، آزمون ، دان ، داوری ، قهرمان ، اویام ا، آرنولد ، راکی ، بوکسور ، تقویم ورزشی ، kamarbandmeshi، مبارزه، مبارز، مبارز امروز، رزم، نیرو، ورزش، سلامت ، mobarezemruz ، www ، .ir ، .com , کیک لایت ، سمی کنتاکت ، کنتاکت ، فول ، شین ، های ، رزمی ، فایتر ، fight ، fighter ، وزن کشی ، المپیک ، اردو ، سایت هنرهای رزمی، اخبار رزمی ، خبر رزمی ، تیم ملی ، پرورش اندام ، بدنسازی ، فیتنس-رزمی,مرگبار,هنرهای رزمی,هنرهای رزمی مرگبار,ورزش های رزمی,ورزش های مرگبار,کشنده-ده ها سبک رزمی مختلف و صد ها زیر شاخه مختلف برای این هنرهای رزمی در دنیا وجود دارد-خبرهای آموزشی-رزمی کار ایرانی،هنرهای رزمی،امیر علی اکبری-دنیای ورزش-ورزش-خبر ورزشی-ورزشکاران در فضای مجازی- کراومگا-سبک رزمی کراومگا-آگهی تبلیغ رزمی-تبلیغات رزمی-وبسایت آموزشی رزمی-رزم و زندگی-دنیای کاراته-سوپر کیوکوشین-اسطوره-کاراته آزاد-اسپرت-ستارگان ورزش رزمی-ستارگان ورزش-بزرگان کاراته-روش سامورایی-فنون رزمی-پایگاه خبری-اینستاگرام رزمی-کانال رزمی-گروه رزمی-یوسف شیرزاد-شیرزاد-کانچو یوسف شیرزاد-سوسای اویاما-ماتسوتاتسو اویاما-فروشگاه ورزشی-باشگاه ورزشی-کیسه بوکس-لباس کاراته- لباس رزمی-ایکس تریم-لباس تکواندو-فدراسیون تکواندو-پولادگر-فرجی-لوگوی رزمی-شین کیوکوشین-کیوکوشین بین الملل-دانلود کتاب رزمی-کتاب هنرهای رزمی-دانلودفیلم رزمی-دانلود فیلم سینمایی رزمی-آموزش ضربه-آموزش قفل مفصل- مبارزه در قفس-مدیتتیشن-کفش اسپرت-کفش-تاتامی-رینگ بوکس-osu-اردو-اردوی ورزشی-مینیسک-تشخیص و درمان-فدراسیون پزشکی ورزشی-دوپینگ-بازو-پشت بازو-ساعد-کتف-مچ پا-فک-ضربه هوک-پزشکی ورزشی چیست؟شکستگی بینی-جراحی بینی-دیکشنری ژاپنی-معنی ژاپنی-چیست؟-چرا؟-چیست-بهترین-برترین-قهرمانان-تاریخچه-رزومه ورزشی-رزومه-بنیانگذار موی تای-بنیانگذار کیوکوشین-بنیانگذار ووشو-بنیانگذار تکواندو- بنیانگذار کاراته-بنیانگذار کونگ فو-کشنده-خطرناکترین0خطر-ضربه-انجمن کمربند سیاه-انجمن هنرهای رزمی-ورزش,فیلم,رزمی,دانلود,آموزش-صحنه های اکشن-اکشن-صحنه های رزمی-مطالب آموزشی ورزش های رزمی-بزرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریم -بزرگ ترین سایت-آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریم-زرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی-آموزش فیلیپینی تک پا-آموزش فیلیپینی تک پا-آموزش فنون کونگ فو برای مبارزات تن به تن-آموزش مچ اندازی-انیمیشن های رزمی-دانلود فیلم های تونی جا-دانلود تمام فیلم های رزمی-آموزش بستن کمربند در تکواندو-آموزش بوکس حرفه ای-آموزش بلند شدن از روی زمین بدون دست-آموزش جامع حرکت بغل فلیپ به زبان فارسی-آموزش بلند شدن از روی زمین بدون دست-آموزش جامع حرکت بغل فلیپ به زبان فارسی-دانلود فیلم رزمی خشم وجرا-