ستاره موسوی، سرمربی تیم ملی بزرگسالان بانوان کاراته به شبهات بوجود آمده در خصوص گزینش نفرات اعزامی به رقابتهای جهانی ۲۰۱۸ اسپانیا پاسخ گفت.
به گزارش
سایت هنرهای رزمی ستاره موسوي در گفت و گو با سايت فدراسيون كاراته اظهار داشت: قبل از هر چیز باید تاکید کنم به عنوان سرمربی تیم ملی و با داشتن اختیارات تام نفرات تیمم را برای جهانی مادرید گزینش کرده ام و مسلما مسئولیت نتایج تک تک نفرات در رقابتهای جهانی با من است و پاسخگو خواهم بود.
سرمربی تیم ملی بانوان کاراته گفت: دوازده سال بازیکن و کاپیتان تیم ملی بودم، در هشت سال اخیر شش سال به عنوان سرمربی و مربی در تیم های ملی در مقاطع مختلف سنی مسئولیت داشتم، استاد دانشگاه هستم، بنابراین به اندازه کافی تجربه دارم که بدانم باید در کارم استقلال داشته باشم.
وی افزود: متاسفانه در روزهای گذشته برخی دوستان از فرصت استفاده کرده مطالبی بیان داشتند که با واقعیت فاصله دارد.
سرمربی تیم ملی بانوان در ادامه گفت: آنهایی که مرا می شناسند خوب می دانند چه در دوران قهرمانی و چه در دوران مربیگری اهل حاشیه نبودم و تمام تمرکزم به کارم بوده و است. واقعا نمی دانم آنهایی که خود را دلسوز کاراته می دانند، چگونه حاضر می شوند در فاصله کمتر از یک ماه به مسابقات جهانی با حرفهای خود تیمملی را وارد حاشیه کنند. اگر با من مشکل دارید، ملی پوشان چه گناهی دارند که می خواهید تمرکزشان را برهم بزنید!
ستاره موسوی پس از این گلایه ها، به روند گزینش تیمملی بانوان پرداخت و گفت: در كوميته انفرادي 5 وزن داريم و من به عنوان سرمربي تيم ملي بانوان طبعا این حق را دارم فرایند گزینش نفرات تیمم را خودم انتخاب کنم. در ورزش اینکه یک سرمربی روند انتخاب ملی پوشان را خودش تعیین کند، کاملا طبیعی و مرسوم است، ضمن اینکه در بخش مردان هم اینگونه بوده است و سرمربی تیم ملی برخی اوزان را با مسابقات انتخابی و برخی دیگر را بدون انتخابی گزینش کرده است.
وي افزود: بعد از بازیهای آسیایی ۱۰ نفر به اردوی تیم ملی فراخواندیم که برخی از بازیکنان بنا به دلایل و با تصمیم خود به اردو نیامدند که حتی من با برخی ها از آنها طی تماس های متعدد تلفنی دعوت کردم، اما باز هم روی تصمیم خود ماندند. به هر حال بعد از این جریان ما در سه وزن و بدون انتخابی سارا بهمن یار، پگاه زنگنه و حمیده عباسعلی را به عنوان نفرات اعزامی به رقابتهای جهانی گزینش کردیم. در دو وزن باقی مانده هم پیکارهای انتخابی برگزار کردیم که پس از این رقابتها که در بهترین شرایط و با قضاوت عادلانه داوران و بدون هیچگونه حاشیه برگزار شد و در نهایت برترین های این دو وزن انتخاب شدند.
موسوي با اشاره به اينكه انتخابي تيم ملي يك روز ديرتر برگزار شد، گفت: 4 نفر از بازيكنان از استانهاي شمالي مازندران و گيلان بايد به تهران مي آمدند كه به دليل بارندگي و سيل، مجبور شديم انتخابي را با يك روز تاخیر برگزار كنيم.
وي گفت: در وزن منهاي 61 كيلوگرم 2 بازيكن حضور داشتند، بنابراين با اعلام قبلي 3 بار با هم مسابقه دادند تا در نهايت رزيتا عليپور به عنوان نفر برگزيده اين وزن انتخاب شد. در وزن منهاي 55 كيلوگرم هم 3 بازيكن داشتيم و از جدول دوره اي استفاده شد و كاراته كاها به صورت رفت و برگشت با هم مبارزه كردند و در نهایت فاطمه چالاكی بدون باخت نماينده اين وزن شد.
موسوی در خصوص انتخاب نفرات کومیته تیمی گفت: فدراسیون برای اینکه در اخذ ویزا زمان را از دست ندهد، نفرات بیشتری را معرفی کرد، از همین رو از مسئولین فدراسیون خواستم تا معرفی ترکیب نهایی تیم تا ۲۳ مهر ماه به من فرصت داده شود.
سرمربی تیمملی بانوان در پاسخ به این سوال که آیا مسعود رهنما تمرینات ملی پوشان را زیر نظر دارد، گفت: خیر چنین چیزی نیست، اما در برخی موارد از او مشورت می گیریم. به هر حال مسعود رهنما به عنوان تنها عضو ایرانی کمیته فنی فدراسیون جهانی است و طبیعی است که از دانش و علم ایشان برای بهبود امور استفاده می کنیم، ضمن اینکه ایشان سالها به عنوان سرمربی و مربی در تیم ملی حضور داشته و موفقیت های زیادی کسب کرده، بنابراین از تجربه بالایی برخوردار است.
وی افزود: فراموش نکنیم در خیلی از رشته های توپی و غيرتوپی از مشاورین فنی استفاده مي شود و ما هم از این قضیه مستثنی نیستیم. خوشبختانه در کاراته مشکلی از بابت رعایت حجاب در حین تمرین و مسابقه وجود ندارد و حضور ایشان در مقاطعی از اردوها با اخذ مجوزهای لازم صورت می گیرد.
سرمربی تیم ملی بانوان همچنین در خصوص شائبه دخالت رییس سازمان تیمهای ملی در امور فنی گفت: روزی که از سوی فدراسیون کاراته به عنوان سرمربی تیمملی بانوان شدم، بحث اختیار تام مطرح شد که هم رییس و هم دبیر فدراسیون روی این قضیه تاکید خاص و اتفاق نظر داشتند. اقای آشوری رییس سازمان تیم های ملی است و این حق را دارد که نقطه نظرات خود را بیان کند، اما تا به امروز چنین اتفاقی نیفتاده، ضمن اینکه تاکید ایشان روی پاسخگو بودن و استقلال سرمربیان تیم ملی است، چون در نهایت این سرمربی تیم ملی است که باید پاسخگوی عملکرد تیمش باشد.
موسوی در ادامه گفت: همانطور که اول عرایضم اشاره کردم نزدیک به ۲۰ سال به عنوان بازیکن و مربی در تیم های ملی حضور داشته و دارم و با زیر و بم کار آشنایی کامل دارم و همواره سعی کردم در کارم استقلال داشته باشم، چراکه در نهایت این سرمربی تیم است که پاسخگوی عملکرد تیمش باشد، ضمن اینکه باید صادقانه اعتراف کنم تاکنون هیچ توصیه و فشاری در کار نبوده و من با آزادی عمل امور فنی تیمملی بانوان را پیش می برم.
موسوی در مورد اینکه گفته می شود در اردوی رشت او بدلیل حضور در استاژ فنی در مشهد در تمرینات ملی پوشان غیبت داشته، گفت: چنین چیزی اصلا صحت ندارد، چراکه بنده برای تدریس در استاژ فنی بعداز ظهر روز جمعه که تایم استراحت اردونشین ها بود با هواپیما راهی مشهد شدم و عصر همان روز به تدریس پرداختم و صبح روز شنبه و پیش از آغاز تمرینات بچه ها به رشت برگشتم. وی افزود: در طول صد و چند روز گذشته که مسئولیت تیم ملی بانوان کاراته به من سپرده شده حتی یک روز هم غیبت نداشته ام و نمی دانم بعضی ها با طرح اینگونه مطالب کذب دنبال چه هستند!
موسوی همچنین در بخش دیگری از صحبتهایش در مورد اردوهاي تيم ملی تا رقابتهای جهاني، گفت: تا زمان اعزام به اسپانيا 2 اردوي ديگر داريم و بيشتر بر روي تمرينات سرعتی، كوميته، تاكتيك و تكنيك برنامه ريزی شده است.
موسوی با اشاره به اينكه تيمی كه بر اساس عدالت بسته شود، نتيجه می گيرد، گفت: من چهار سال پیش و در نخستین تجربه تیم ملی بانوان در مسابقات جهانی به عنوان سرمربی حضور داشتم که موفق شدیم به یک نشان نقره در کومیته انفرادی دست یابیم، ضمن کاتای تیمی بانوان هم بر سکوی سوم ایستاد که امیدوارم این بار نیز بهترین نتایج برای بانوان ملی پوشان در پیکارهای جهانی رقم بخورد.
سرمربی تیمملی بانوان در پایان از تمامي دلسوزان كاراته که با حمایت خود باعث دلگرمی ملی پوشان می شوند، تشکر و قدردانی کرد.