رئيس فدراسيون ووشو، گفت: مسابقات جامجهاني يکي ديگر از برگهاي موفقيت ووشو ايران در سال ?? بود که سال خيلي خوبي را براي اين رشته رقم زد.
به گزارش
سایت هنرهای رزمی به نقل از فدراسيون ووشو؛ «مهدي علينژاد» در خصوص رقابتهاي جامجهاني ووشو؛ اظهار داشت: اين مسابقات در سطح بسيار بالايي برگزار شد و بخشي از پيکارها از طريق تلويزيون کشورمان پخش مستقيم شد که بايد از رئيس رسانه ملي و مسئولان شبکه ورزش و سه تشکر کنم که با اين کار، سطح بالاي اين مسابقات را به مردم و علاقمندان اين رشته نشان دادند.
وي ادامه داد: در بحث ميزباني نيز چينيها مثل هميشه خيلي خوب بودند. سانداکاران ايران در ميان بهترين دنيا، مجددا از اقتدار ووشو ايران دفاع کردند و نايب قهرمان جامجهاني شدند. ما 7 فيناليست داشتيم و براي ما بسيار خوب بود که هر 7 نماينده مان فيناليست شدند. اين مسابقات يکي ديگر از برگهاي موفقيت ووشو ايران در سال 95 بود که سال خيلي خوبي را براي اين رشته رقم زد.
رئيس فدراسيون ووشو در حذف کلاه و هوگو در برگزاري مسابقات گفت: ابتدا بايد اين موضوع را مطرح کنم که حذف کلاه و هوگو براي برخي سوتفاهاماتي را ايجاد کرده بود و فکر ميکردند اين نحو برگزاري براي تمامي مسابقات خواهد بود. حذف کلاه و هوگو فقط مختص جامجهاني بود و قرار نيست در مسابقات جهاني، آسيايي و بازيهاي آسيايي کلاه نباشد.
وي ادامه داد: البته در بخش بانوان نيز اعلام کرديم ما با آن شرايط امکان شرکت نخواهيم داشت که با تجديد نظر فدراسيون جهاني روبرو شد و بانوان با کلاه و هوگو به رقابت پرداختند تا ايران بتواند شرکت کند. طبيعتا وقتي بهترينهاي دنيا کنار هم جمع شده بودند و حذف کلاه و هوگو به جذابيت مسابقات اضافه کرده بود و خدا را شکر آسيب جدي نيز ايجاد نشد.
علينژاد در خصوص عملکرد بانوان ساندارکار گفت: عملکرد بانوان ما خيلي خوب بود و سه شرکت کننده ما موفق به کسب دو مدال طلا و يک نقره شدند. مدال نقره نيز با شکست مقابل نماينده چين حاصل شد. از4 طلاي ما در اين مسابقات 2 مدال توسط بانوان کسب شد و طبق معمول بانوان ما خيلي خوب کار کردند و باعث افتخار شدند.
رئيس فدراسيون ووشو با تاکيد بر بودجه کم فدراسيون ووشو عنوان کرد: واقعيت اين است که بودجه فعلي فدراسيون ووشو تکاپوي کار بزرگتري که ما علاقمند به انجام آن در ووشو هستيم را نميکند. اگر خواستار تداوم موفقيتهاي و حتي اتفاقات بهتر در ووشو هستيم نياز به تجديد نظر جدي در بحث بودجه از طرف کميته المپيک و وزارت ورزش و جوانان هستيم.
وي ادامه داد: اميدوارم حالا که المپيک به پايان رسيده است و توجهات معمولا در اين مقطع به بازيهاي آسيايي جلب ميشود، بازنگري جدي نسبت به بودجه فدراسيون ووشو صورت بگيرد. عملا از سال 88-89 دريافتيهاي ما خيلي تفاوت نکرده است و اين درحالي است که هزينهها 4 برابر شده است. تداوم اين موفقيتها در اين شرايط دشوار است و خواسته ما افزايش بودجه و عنايت ويژهتر به اين رشته است.
علينژاد تصريح کرد: ووشو جز رشتههايي است که ما مزيت نسبي در آن داريم و اين در حالي است که برخي رشتهها با وجود اينکه المپيکي هستند اگر سالي 20 ميليارد نيز در آن هزينه کنيم امکان کسب يک برنز حتي در آسيا را نداريم. در ووشو استعدادهاي خوبي در بحت ورزشکاران و مربيان داريم و اينها نشان ميدهد اگر حمايت بيشتري شود توانايي کسب مدالهاي خوشرنگتر را نيز داريم. يادمان نرود حداقل 15 مدال طلا، 15 نقره و 22 برنز در بازيهاي آسيايي جاکارتا توزيع ميشود و ما ميتوانيم سهم خيلي بيشتري در آن داشته باشيم.
رئيس فدراسيون ووشو در خصوص قدرت گرفتن برخي کشورهاي دنيا در اين رشته عنوان کرد: نبايد فراموش کنيم در گذشته نسب به فيليپن، ويتنام و مصر در جايگاه خيلي پايينتري قرار داشتيم و در اين سالها از آنها جلو زديم و آن راتثبيت کرديم. اين کشورها علاقمند هستند موفقيتها گذشته خود را تکرار کنند و طبيعي است سرمايهگذاري خوبي انجام بدهند و حتما اين خطر براي ما وجود دارد.
عضو هيات رئيسه فدراسيون جهاني در پايان خاطر نشان کرد: مجددا بايد از صدا و سيما به خاطر پوشش اين مسابقات تشکر کنم چرا که اين اقدام باعث خواهد شد علاقمندان به ورزش با اتفاقات ووشو دنيا آشنا شوند و مخاطبان بيشتري براي رشته مدالآور ووشو ايجاد شود. فدراسيون ووشو به تنهايي توانايي کسب اين موفقيتها را نداشته است و در آينده نيز به تنهايي نميتواند اين کار را دنبال کند. موفقيت ما در چهارچوب يک کار تيمي با محوريت وزارت ورزش و کميته المپيک و با همراهي رسانهها، آموزش و پرورش، دانشگاهها، ادارات کل استانها و استانداري و قرار گرفتن در کنار هم ممکن خواهد شد.