كنگره فدراسيون كاراته آسيا با حضور آنتونیو اسپینوز، رییس و ناگورا، دبیر فدراسیون جهانی در هتل دومان آستانه قزاقستان برگزار شد و پیشنهاد رییس فدراسیون کاراته کشورمان مورد توجه حاضرین در جلسه قرار گرفت.
به گزارش
سایت هنرهای رزمی به نقل از فدراسیون کاراته، در ابتدای جلسه اسپينوز از فدراسيون كاراته قزاقستان به دليل ميزباني مسابقات تشكر كرد و گفت: كاراته شرايط حساسی را پشت سر گذاشت و امروز با المپيكي شدن، تاريخي ترين روزهاي خود را سپري مي كند و اميدوارم در المپيك 2020 نمايش خوبي داشته باشيم.
رئيس فدراسيون جهاني از چانگ، رئيس فدراسيون كاراته آسيا تشكر كرد و گفت: فدراسيون آسيا در کنار اروپا قدرتمندترین كاراته را دارد كه براي همگام شدن با فدراسيون جهاني كاراته تلاش زيادي مي كند
وي با اشاره به اينكه همه اعضاي كاراته براي اعتلاي اين رشته و داشتن يك مسابقه فني و موفق در المپيك 2020 در ژاپن تلاش مي كنند، گفت: براي تمام تيمها و كاراته كاهاي حاضر در قزاقستان آرزوي موفقيت مي كنم و اميدوارم بهترين نتايج در اين رقابتها رقم بخورد.
ناگورا ، دبير كل فدراسيون جهاني كاراته نيز در كنگره فدراسيون كاراته آسيا گفت: مسير كاراته در المپيك تا امروز مشخص و موفق بوده و تمامي اين مسير زير نظر اسپينوز اتفاق افتاده است.
وي با اشاره به اينكه دولت ژاپن از كاراته در المپيك حمايت مي كند، افزود: محلي براي پيگيري برنامه هاي كاراته در المپيك 2020 در توكيو تاسيس خواهد شد و ما به كمك و حمايت همه دولت ها و فدراسيون هاي ملي نياز داريم تا كاراته در المپيك به يك رشته ماندگار تبديل شود و حضوري مستمر داشته باشد
در ادامه كنگره، گزارشي از عملكرد مالي فدراسيون كاراته آسيا ارائه شد و همچنين پاتريك ليم رئيس سابق شوراي داوران آسيا نيز گزارشي از حضور داوران در سمينار كاتا و كوميته داوري آسيا اعلام كرد.
در ادامه از لوگوي جدید فدراسيون كاراته آسيا رونمایی شد. همچنين فدراسيون كاراته دو آسيا (karatedo) به كاراته آسيا تغيير يافت. به دليل آنكه do معني ژاپني دارد و فدراسيون جهاني براي توسعه اين رشته و جهاني شدن آن تلاش می کند.
در ادامه در خصوص وزن 55- و 60- كيلوگرم صحبت هايي انجام شد و شرايط حضور اين اوزان در المپيك بررسي و پيشنهاداتي ارائه شد.
ميزباني رقابتهاي قهرماني آسيا 2019 به ازبكستان، 2020 به اندونزي، 2021 به امارات و 2022 به كره جنوبي واگذار شد. در خصوص برگزاري كمپ تمريني تصميم گيري شد و مقرر گرديد كمپ تمريني 2018 در اوكيناواي ژاپن و كمپ تمريني 2019 در اندونزي برگزار شود.
در این جلسه همچنین با راي گيري اعضاي كنگره، با حضور كميته كاراته عمان و بوتان براي آسيايي شدن موافق شد.
در نظر سنجي از اعضا، محمدصادق فرجي رئيس فدراسيون كشورمان در خصوص معايب و مزايايي برگزاري همزمان مسابقات تمام رده هاي سني صحبت كرد و گفت: با برگزاري همزمان مسابقات برنامه هاي فدراسيون ها به صورت مدون پيگيري نمي شود و نمي توانيم از تمام ظرفيت استفاده كنيم، ضمن اينكه برگزاري مسابقات به صورت مجزا به توسعه كاراته در آسيا كمك خواهد كرد.
سخنان فرجي با استقبال رئيس فدراسيون جهاني همراه بود و ضمن تاييد سخنان رئيس فدراسيون كاراته ايران اعلام كرد كه كميته اجرايي wkf اين موضوع را بررسي خواهد كرد و در مسابقات اجرا مي شود و در آينده قطعاً رقابتها به صورت همزمان نخواهد بوود.
بعد از كنگره هم رئيس فدراسيون كاراته كشورمان با اسپينوز رئيس فدراسيون جهاني، ناگورا دبير فدراسيون جهاني، چانگ رئيس فدراسيون كاراته آسيا نشست هاي مشتركي را برگزار كرد.
روساي فدراسيون هاي عراق،قزاقستان، پاکستان، ماکائو و ازبكستان هم با رئيس فدراسيون كشورمان ديدار و گفت و گو كردند.