پرش به اول صفحه
آرشیو اخبار
|
تقویم ورزشی
|
مجلات
|
قوانین بازنشر
|
همکاری با ما
|
درباره ما
|
تماس با ما
|
ثبت نام
Martial Arts Website
سایت هنرهای رزمی
صفحه نخست
۱ بهمن ۱۴۰۳, ساعت ۰۲:۳۷
سایت هنرهای رزمی اولین و بزرگترین مرجع معرفی اساتید و گسترش هنرهای رزمی در ایران
  • تعداد بازدید: 749
    سه شنبه, ۲۶ مرداد ۱۳۹۵, ساعت ۰۹ و ۲۹ دقیقه

    حضور پررنگ داوران ايراني در المپيك
     

    تنها يك روز تا آغاز مبارزات تكواندو در بازیهای المپیک به میزبانی ریودوژانیرو برزیل باقی مانده است و به همان اندازه که این رقابتها برای بازیکنان ورزشی اهمیت دارد، برای داوران اعزامی هم مهم است! تکواندو که در این سالها توانسته قهرمانان زیادی را پرورش دهد و بارها و بارها باعث اهتزاز پرچم مقدس کشورمان شود، در بحث داوری هم افتخارات چشم‌گیری داشته است. قضاوت داوران ایرانی در مسابقات بزرگی همچون المپیک، جهان، آسیا، گرندپری‌ها و تورنمنت‌ها تا به امروز، حضوری فعال و مستمر بوده و از زمان حضور رسمی تکواندو در المپیک، داوران ایرانی 3 بار در شیاپ‌چانگ این رویداد بزرگ سیاسی – ورزشی قضاوت کرده‌اند.

    مجتبی نظم ده بعنوان اولین داور اعزامی ایران در المپیک 2000 سیدنی و پس از آن شهرام اربابی دو دوره در المپیک 2008 و 2012 به نمایندگی از ایران داوری کرد. حافظ مهدوی هم با قضاو‌ت‌های متعدد و پس از گذراندن روزهایي موفق در اردوهای انتخابی المپیک ریو حالا سومین داور ایرانی است که می‌تواند افتخار قضاوت در بازیهای المپیک را در کارنامه‌اش ثبت کند. امروز که تب بازیهای المپیک ریو همه را فراگرفته، رو در روی بزرگان داوری تکواندوی ایران نشستیم و با آنها از المپیک‌های دور و نزدیک سخن گفتیم.


    رضايي: مهدوی بهترین داور المپیک ریو خواهد بود


    سیروس رضایی را باید یکی از داوران برجسته تکواندوی ایران و جهان دانست، داوری که جای خالی قضاوتش در المپیک را می‌توان در کارنامه پربارش حس کرد. رییس کمیته داوران فدراسیون تکواندوی ایران در گفت و گویش با ما، اعتقاد دارد حضور حافظ مهدوی در المپیک قطعا باعث اثبات توانایی داوران ایرانی می‌شود تا فدراسیون جهانی تکواندو را مجاب به استفاده از تعدادِ بیشترِ داوران ایرانی در رویدادهای مختلف جهانی كند. 


    با توجه به اینکه حافظ مهدوی به عنوان داور المپیکی از ایران اعزام خواهد شد، ارزیابی شما از قضاوت او چیست؟


    حافظ مهدوی از داوران با سابقه، فنی و بسیار خوب کشور ما است. بزرگترین ویژگی اخلاقی او این است که اگر قسمتی از کارش دچار نقص باشد با استقبال می‌پذیرند و در جهت رفع آن تلاش می‌کند. حافظ در اکثر مسابقات معتبر تكواندوي جهان حضور و قضاوت‌های عادلانه‌ای داشته است. مطمئنم که در المپیک ریو هم جزو برترین داوران خواهد بود. او در مسابقات جهانی عنوان فنی‌ترین داور را بدست آورد و باعث افتخار ایران شد. طی 10 سال گذشته بعنوان یکی از اصلی‌ترین داوران فدراسیون جهانی (WTF) بوده و در بیشتر مسابقات گرندپری قضاوت کرده است. به جرات می‌توان گفت بین داوراني كه فدراسيون جهاني براي قضاوت در المپيك انتخاب كرده است جزو 5 داور برتر است و حتی توانایی این را دارد که مبارزات فینال المپیک را هم قضاوت کند.


    شما بعنوان رييس كميته داوران، توانایی داوران ایرانی را چطور ارزیابی می‌کنید؟


    توانایی داوران ایرانی بسیار بالا است، امیدوارم که با حضور مهدوی و اثبات توان داوری کشور، شاهد این باشیم که از داوران کشورمان در مسابقات بین‌المللی با کمیت بیشتری استفاده کنند.


    در كارنامه داوري‌ شما پر از قضاوت در رويدادهاي معتبر تكواندوي جهان است، آيا اين را قبول داريد كه داوری در کسب نتایج موثر است؟


    بله داوری در نتایج تاثیرگذار است. در المپیک دوره پیش شرایط مطلوب نبود و داوران ضعیف بودند. به نظرم در این دوره هفتاد درصد، داوران خوبی هستند اما باز هم سي درصد آنها ضعیف هستند که ممکن است پشت پرده‌اي در خصوص انتخاب آنها باشد. اما اطمينان مي‌دهم داوری‌های این دوره نسبت به دوره‌های قبل بهتر است چراکه حساسیت کمیته ملی المپیک (IOC) بالا است و اگر رشته‌ای بخواهد فضای المپیک را ملتهب کند، در خطر حذف از المپيك قرار مي‌گيرد.
     

     


     




    نظم ده: مهدوی انتخاب شایسته‌ي فدراسیون جهانی بود


    مجتبی نظم‌ده از داوران با سابقه تکواندو که بارها در رویدادهایی مهم المپیک، جهان و قاره‌ای قضاوت کرده است، فضای داوری این روزهای تکواندو را مطلوب ارزیابی می‌کند و معتقد است وجود هوگوهای الکترونیکی درصد احتمال وقوع اشتباه داوران را کم کرده است. او که بعنوان داور ایران در المپيك 2000 سيدني قضاوت کرده است، انتخاب مهدوی را یکی از انتخاب‌های شایسته فدراسیون جهانی می‌داند و می‌گوید: «من به توانایی داوری مهدوی اعتماد کامل دارم، قضاوتهای او بسیار قوی و صحیح است.»


    داوری در المپیک را چطور ارزیابی می‌کنید؟


    فدراسیون جهانی تمامی تلاش خود را به کار می‌گیرد که برترین داوران جهانی را برای قضاوت در المپیک انتخاب کند. همانطور که می‌دانید فدراسیون جهانی توسط کمیته ملی المپیک (IOC) مورد ارزشیابی قرار می‌گیرد و کشورهای صاحب نفوذ مراقب ورزش‌های تکواندو، کشتی و وزنه‌برداری هستند چراکه احتمال خارج شدن آنها از المپیک زیاد است. البته این رشته‌ها تا المپیک 2020 پا برجا هستند و برای بعد از آن تصمیمی گرفته نشده که همگی بستگی به عملکرد فدراسیون‌هاي جهانی اين رشته‌ها دارد. فدراسیون جهانی تكواندو هم برای ماندن در المپیک، تلاش خواهد کرد که یکی از این تلاش‌ها قضاوتهای عادلانه در المپیک است.


    نظر شما در رابطه با نحوه قضاوت مهدوی در المپیک ریو 2016 ؟


    مهدوی از داوران با سابقه کشورمان است، ما سالها باهم همکار بودیم و پیش آمده که در رابطه با مباحث فنی تکواندو بحث و تبادل نظر داشته باشیم. من به توانایی داوری ایشان اعتماد کامل دارم. قضاوتهای مهدوی از لحاظ فنی و آنالیز بسیار قوی است و معتقدم فدراسیون جهانی انتخاب شایستهای داشته است.


    هميشه مباحثي در خصوص دخالت داوران در نتايج مطرح است، شما بعنوان داوري كه در المپيك 2000 سيدني قضاوت كرده‌ايد، شاهد اين قضايا بوده‌ايد؟ اينكه مثلا حتي از شما بخواهند در يك مسابقه‌اي يك طرفه قضاوت كنيد؟


    در المپیک سیدنی که اولین دوره حضور ورزش تکواندو در المپیک بود به شدت نظارت وجود داشت که شاهد اينگونه مسائل نباشيم. تا به حال از من چنین درخواستی نشده اما شنیدم که در یک سری از مسابقات از بعضی داوران خواسته شده که به نفع یک بازیکن قضاوت کنند. به نظرم به ندرت اتفاق می‌افتد و از طرفي بارها دیده‌ام که داوری را برای قضاوت اشتباه اخراج کرده‌اند. با توجه به اینکه فدراسیون جهانی (WTF) به شدت تحت نظارت و بازرسی کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) است، خیلی خوب کار می‌کند و مراقب است که مشکلي به وجود نیاید چراکه ضعف داوری به انتخاب فدراسیون جهانی برمی‌گردد. به همین خاطر تمام تلاششان را كرده‌اند كه در اين دوره بهترين انتخاب را داشته باشند.


    وضعیت داوری اين روزهاي تكواندوي جهان را چطور مي‌بينيد؟


    به دلیل استفاده از هوگو و کلاههای الکترونیکی داوری نسبت به گذشته راحت‌تر و اشتباهات نسبت به گذشته کمتر شده و همين هم، اشتباهات سهوی در بازی‎های المپیکی را كاهش داده است.


    و صحبت پاياني شما؟


    با توجه به آمادگی که بازیکنان اعزامی ايران دارند، امکان کسب مدال زیاد است. سرمربی تیم ملی «بیژن مقانلو» توانمندی بالایی دارد و امیدوارم که در این المپیک هر 4 هوگوپوش ایران موفق به کسب مدال شوند.
     


     




    اربابي: مهدوی قضاوتهای خوبی در کارنامه داوری اش دارد


    بدون تردید، شهرام اربابی را می‌توان یکی از موفق‌ترین داوران حال حاضر تکواندو دانست، داوری که سابقه قضاوت 2 دوره المپیک را در کارنامه دارد اما برای المپیک ریو 2016 و در مصاف با حافظ مهدوی نتوانست سومین سابقه حضور در المپیک را تجربه کند. او که سلامت داوری در المپیک را تایید می‌کند، به نتایج تکواندوکاران کشورمان هم بسیار خوشبین است و معتقد است یک ورزشکار، خودش باید حقش را در شیاپ‌چانگ بگیرد و به عوامل محیطی توجهی نداشته باشد. 


    با توجه به اينكه سابقه دو دوره قضاوت در المپيك را داشتيد، دوست نداشتيد براي سومين بار راهي المپيك شويد؟


    قطعا همينطور است، المپیک مهمترین میدان ورزشی برای ورزشکاران، مربیان و داوران است و به نوعي نقطه اوج محسوب می‌شود و همه دوست دارند که در المپیک حضور داشته باشند، به ویژه تکواندو که پیشرفت و تغییرات گسترده‌ای داشته است و همين تغییرات باعث نو شدن اين رشته می‌شود. بالاخره هر کسی دوست دارد که در میدان‌های جدید و متفاوت حضور داشته باشد و من هم یکی از آنها!


    و بعد از رقابتي كه با حافظ مهدوی داشتيد در نهايت فدراسيون جهاني تكواندو، نام او را بعنوان داور ايراني قضاوت كننده در المپيك اعلام كرد.


    همانطور که بازیکنان با یکدیگر مبارزه می‌کنند که سهمیه بگیرند میان داوران هم این رقابت وجود دارد. در دو دوره حضورم در المپيك (2008 و 2012) من تنها داوری بودم که از ایران انتخاب شدم، اما این دوره متفاوت بود و از 50 نفر داور برتر دو داور از ایران انتخاب شدیم اگر از ابتدا یک نفر بودیم وضعیت مشخص بود اما وجود دو نفر، سهمیه قضاو‌‌ت‌ها را نصف کرد که تعدادی از مسابقات را ایشان و تعدادی را من داوری کردم. با توجه به اینکه دو دوره قبل من در این موقعیت بودم احساس آقای مهدوی را درک می‌کردم و در نهایت خوشحالم که از ایران یک نفر بعنوان داور قضاوت می‌کند. ایشان در مسابقات و تست‌ها قابلیت‌های خود را نشان داد و قطعا اگر داوری بود که شرایط قضاوت در المپيك را نداشت، انتخاب نمیشد.


    ارزيابي شما از قضاوت‌هايتان در المپيك؟


    در سال 2008 از هوگوهای الکترونیکی استفاده نمی‌شد و قوانین براساس هوگوی معمولی بود که قضاوت را سخت كرده بود و باید با حواس جمع داوري می‌کردیم چراکه هر نظر ما در نتایج تاثیرگذار بود. با توجه به قوانین، قضاوت‌های خوبی داشتم و یکی از دلایلی که برای المپیک 2012 هم انتخاب شدم شاید این بود که در 2008 داور بدی نبودم. البته همه چیز داوری در شياپ‌چانگ نیست، داور باید، شخصیت یک داور المپیکی را داشته باشد. روابط بین‌المللی خوبی با داوران دیگر برقرار کند و قوانین را بفهمد.

    میدان المپیک همان اندازه که خوب است، می‌تواند بد هم باشد! اگر درست قضاوت کنی و اشتباه نکنی، می‌توانی حضورت را تثبیت کنی اما اگر اشتباه کنی ممکن است بلافاصله بعد از المپیک از دور داوری‌ها خارج شوی. در المپیک 2012 هوگوهای الکترونیکی در بازیها استفاده شد که وظایف داوران کنار را کمتر کرد. در آن دوره من در هر 4 روز بازیها بعنوان داور وسط قضاوت کردم و در مسابقات دیگر هم از من استفاده شد. تفاوتی که المپیک 2016 با دوره‌های قبل دارد این است که در دوره‌های قبل داوران خانمی که انتخاب می‌شدند، نهایتا 5 یا 6 داور بودند اما در این دوره حضور داوران مرد و زن برابر است که این شرایط را برای آقایان سخت‌تر کرده بود و همانطور که می‌دانید از قاره آسیا تنها 3 داور مرد حضور دارند.


    نظر شما را در رابطه با قضاوت مهدوی در المپیک 2016؟


    زمانی که حافظ مهدوی به عنوان داور المپیک انتخاب شد، یعنی صد در صد توانایی قضاوت در المپیک را دارد. قضاوت در ایران خیلی مهم است و ایشان هم تجربه داوری و هم تجربه مدرسی را دارد که این موارد خیلی به او کمک کرد. خوشبختانه تا به حال اشتباه داوری نداشته و قضاوت‌های خوبی را در کارنامه‌اش ثبت كرده است که همین امر موجب انتخاب شدنِ او شد. به نظرم مهدوی نماینده خوبی برای داوران ایران خواهد بود.


    شما دو دوره در المپیک قضاوت کرده‌اید، آیا سلامت داوری را تایید می‌کنید؟


    داورانی که در المپیک هستند از نظر شخصیت و سلامت بهترین داوران هستند و اگر اشتباهی صورت بگيرد، اشتباهی سهوی است. در المپیک 2008 قوانین دست داوران را باز گذاشته بود و داوران دامنه تصمیمات زیادی داشتند و می‌توانستند تاثیرگذار باشند. در 2012 کمتر شد اما 2016 به حداقل رسیده است و داوران نمی‌توانند تاثیرگذار باشند چراکه از هوگو و كلاه الکترونیکی استفاده می‌شود. خطاها کاملا مشخص است و نقاط خاکستری و نامشخص کمتر شده و قوانین برای همه شفاف و مشخص است. 40 درصد از داورانی که قضاوت میکنند، از داوران 2012 هستند. این یعنی داوران را نگه داشتند که سلامت بازی‌ها را حفظ کنند و نفرات جدیدی هم که انتخاب شده‌اند از داوران سالمی هستند. با توجه به هوگو و کلاه‌های الکترونیکی بازیکن اگر قوی باشد، میتواند نتیجه بگیرد و داور زياد تاثیرگذار نخواهد بود.


    مثلا پيش آمد كه بشنويد در المپیک از داوران بخواهند يكطور ديگر قضاوت كنند؟


    به شخصه برای من چنين موردي پیش نیامده که از طرف فدراسیون جهانی و کمیته داوران المپیک اعمال نفوذ کنند. اما در انتخابی داوران المپیک 2008، داوری بود که کاملا از قوانین سو استفاده می‌کرد و بر نتایج بازیها تاثیر گذار بود که خوشبختانه مسئولان متوجه شدند و بعد از آن دیگر ایشان فعالیتی در امر داوری نداشتند اما اینکه از داوری بخواهند چطور قضاوت کنند، اصلا دیده نشد.


    به نظر شما داوری در کسب نتایج بازیکنان چقدر موثر است؟


    به نظرم داوران نمی‌توانند در نتایج بازیها تاثیری داشته باشند. این امر که داوران و بازیکنان یکدیگر را بشناسند و ارتباط خوبی برقرار کنند، می‌تواند از اینکه حق کسی ضایع شود، جلوگیری کند.


    آیا تجربیات داوران گذشته به ديگران داوران کمک می‌کند؟


    بله، مجتبی نظم‌ده داور 2000 سیدنی و اولین داور المپیکی از ایران بود. او در امر داوری به من کمک کرد و من هم از تجربیات ایشان استفاده کردم و آنها را به آقای مهدوی انتقال دادم.


    نتایج بازیهای المپیک 2016 پيش بيني مي‌كنيد؟


    میدان المپیک میدانی متفاوت است اما با توجه به شناختی که از بازیکنان دارم، می‌توانیم مدال‌های خوشرنگی را کسب کنیم.

     
    ارسال نظرات
    ۰ نظــــــر منتشره: ۰




    تیم‌های لیگ برتر تکواندو رقبای خود را شناختند
    تیم‌های لیگ برتر تکواندو رقبای خود را شناختند
    قرعه‌کشی مسابقات لیگ برتر جوانان و بزرگسالان مردان «جام خلیج فارس» انجام و تیم‌های شرکت کننده در این دوره از رقابت ها حریفان خود را شناختند.
    تیم منتخب هاپکیدو WHC عازم کره جنوبی شد
    تیم منتخب هاپکیدو WHC عازم کره جنوبی شد
    تیم منتخب هاپکیدو WHC برای حضور در مسابقات جهانی کره جنوبی فردا (پنج شنبه) عازم شهر "جین چئون" می شود.
    اعزام تیم کیوکوشین کاراته تزوکا به مسابقات بین المللی ارمنستان
    اعزام تیم کیوکوشین کاراته تزوکا به مسابقات بین المللی ارمنستان
    اعزام تیم کیوکوشین کاراته تزوکا به مسابقات بین المللی ارمنستان


سایت هنرهای رزمی-هنرهای رزمی-کیوکوشین کاراته-قوی ترین سبک رزمی جهان- معنی اصطلاحات در کیوکوشین-عکس رزمی-فیلم مسابقات کیوکوشین - تاریخچه کیوکوشین-مسابقه کیوکوشین بانوان-کیوکوشین چیست ؟ - کیوکوشین کاراته -قوی ترین سبک رزمی جهان-سازمان کیوکوشین اویاما-Black Belt- kyokushin-سایر ورزشها--کاراته کیوکوشین کاراته-صحنه هایی از کیوکوشین کاراته-ویکی‌پدیا-اطلاعات-کیوکوشین-سبک‌های کاراته-هنرهای رزمی-ژاپن-ژاپنی-کره ای-کیوکوشین کای کان کاراته-کیوکوشین کای کان-دانلود کیوکوشین کای کاراته-دانلود-اپلیکیشن-اندروید-ورزشی-اوکیناوا-سبک‌های هنرهای رزمی ترکیبی-ورزش در ژاپن-ورزش‌های ابداع‌شده در ژاپن-ورزش‌های المپیک تابستانی-مهمترین استادان وقت کاراته-کنوا مابونی-فوناکوشی-هنر رزمی-گنوا ناکازونه-تایرا شینکن-استاد هنرهای رزمی سنتی اوکیناوا- هنرهای رزمی سنتی-وادوریو کاراته-بنیان‌گذار کاراته مدرن-هنرهای رزمی چینی-کنپو-اوکیناوای-گیچین فوناکوشی-مهمترین مبارزان کاراته-فیلم‌های سینمایی رزمی-شوتوکان-اوتسوکا هیرونوری-ضربه زدن-فنون گلاویزی-دفاع شخصی-هنرجویان کاراته-بازی‌های آسیایی-بازی‌های جهانی-فلسفی-تکنیک‌های مبارزه‌ای-چهار سبک اصلی-پایه گذار کاراته-شوری‌ته-استاد فقید-سبک‌های کنترلی-سبک‌های غیر کنترلی-سبک‌های رینگی-گوجوریو-وادوریو-سبک‌های مهم در کاراته-شیتوریو-فرهاد وارسته-کان ذن ریو-بنیان گذار-راه صلح-ناهاته در کاراته-اویاما-تجربیات اویاما-کاتا در کاراته-کاتا-فدراسیون جهانی-مسابقات کاراته-فدراسیون جهانی کاراته-قوانین مسابقات-جیسن کاراته-مبارزات کنترلی و غیرکنترلی-ماسوتاتسو اویاما-انشین-جودو-فدراسیون کاراته ایران-راهنمای تصویری قوانین کاراته-هنرهای رزمی هندی-هنرهای رزمی اندونزی-رزم بدون سلاح-مشت-ضربه پا-سرشاخ-پا-لگد-شوت-بوکسینگ-کیک بوکسینگ-قفل مفصل-جوجیتسو-کوراش-زیرگیری-تندر-بزکش-کردن گیری-خاک شدن-خاک کردن-مبارزه-فایت-فایتر-مبارز-رزمنده-دررو دروکذدن-بارای-گدان بارای-ضربه دست-سوکی-آشی-هارا-هاراگیری-گانمن-شوتو-تیغه دست-تیغه پا-شمشیرزنی-سامورایی-شمشیر سامورایی-گلاویز-سلاح تمرینی-باشگاه-فشار دست-اوس-شیهان-سن سی-شی هان- سنسی-کانچو-سوسویی-سوسای-سن پای-تویی شو-آمادگی جسمانی-آمادگی رزمی-جوجیتسو برزیلی- برزیلی-گریسی-رینگ-تای چی چوان-ووشو-تکواندو-پومسه-ساندا-روسی-قربانوف-بدون دستکش-فول کنتاکت-کنتاکت-کیک-جیت کاندو- بروسلی-اسامی روسای فدراسیون ورزشهای رزمی-کمیته های ستادی-هیات-هیات رزمی-دان10-دان 9-دان 8-دان 7-دان 6-دان5-شالبند-کمربند مشکی-کمربند سیاه-خط-خان دوازده-خان-موی تای-انجمن-کاسویا-ماسائو کاگاوا-میکیو یاهارا-اساتید رزمی-JKS-دوجو-هونبو-باشگاه رزمی-باشگاه-بدنسازی-پرورش اندام-فیتنس-عضله سازی-عضله-نیرو-ماتسویی-ناکامورا-کانامورا-تزوکا-آشی هارا-ماتسوشیما-تیم ملی-کیمه-ذان شین-ذن شین-شین-شین ذن-ماگسو-ذهن-یوگا-کتاب-مقاله-پزشکی ورزشی-پزشکی-درد-درمان-خون دماغ-دانستنیهای رزمی-تقویم ورزشی-مسابقات-مسابقه-بین المللی-استاژ-آزمون-بونکا-رینگی-یامه-مربی-انواع,سبکهای,کاراته-تاریخچه کیک بوکسینگ-تاریخچه کاراته-تاریخچه بوکس-کیک بوکسینگ در ایران-رشته کیک بوکسینگ-کیک بوکسینگ ترکیبی-آشنایی با کیک بوکسینگ-Full Contact Karate-ضربه ناک اوت-ناک اوت-زانو-آرنج-ام پی- سیکن-کیک بوکسورها-بازی,های,داخل,سالن,آسیا/ملی,پوشان,کیک,بوکسینگ,ایران,فرد-بازی های داخل سالن-indoors games-in doors-واکو-بازی های داخل سالن-تایلند-تای بوکس-رقابت،رزمی کاران،درخشش-هنرهای رزمی جنوب شرق آسیا-ورزش‌های مبارزه‌ای-سبک‌های هنرهای رزمی-موای تای-ورزش در تایلند-روز موای تای-کاراته دی-روز تکواندو-روز کاراته-اخبار رزمی-خبر رزمی-خبر مسابقات-روز موای تای-ورزش رزمی موای تای-کلیپ رزمی-آموزش هنرهای رزمی در ایران-آموزش هنرهای رزمی-آموزش کیک بوکسینگ-آموزش کیک بوکس-آموزش بوکس-آموزش موی تای_آموزش کاراته-آموزش کیوکوشین-آموزش کیوکوشین کاراته-آموزش ووشو-آموزش جودو-آموزش جوجیتسو-آموزش رزمی-آموزش دفاع شخصی-دفاع شخصی-سلف دیفنس-آموزش دفاع-آموزش مبارزه-دعوای خیابانی-اموزش درگیری خیابانی-آموزش-اموزش-SELFDIFENS-نینجوتسو-mma-K1-قفس-مبارزه در قفس-کلیپ رزمی-کلیپ مبارزه-فیلم مبارزه-فیلم رزمی-دستکش بوکس-ساق بند-عکاس رزمی-هان شی-هانشی-رنشی-استاد-سایت-وبسایت آموزشی-باشگاه مجازی-معرفی اساتید رزمی-مرجع معرفی-گسترش هنرهای رزمی-مارشال آرتز-تریکینگ-پارکور-تریک-پرش-parkur-triking-martialarts-دایدو-دای دو-دای دو جو کو-کونگفو-توآ-کونگ فو توآ-کونگ فو-کونگ فو توا-میرزایی-راکی-بیوگرافی-محمد علی کلی-شعبان-رستم-استاد رزمی-جکی چان-ایکیدو-ای کی دو-ایکیدو-ای کی کای-جت لی-فیلم مبارزی در باد-مبارزی در باد-مبارزه بروس لی-عکس رزمی-تصویر رزمی-بهترین سایت رزمی-قویترین مردان- قویترین سبک رزمی-قویترین سبک کاراته-بهترین مبارز-بهترین فایتر-حمله-دفاع-دفاع با دست خالی-دفاع با دست-دکتر-کلیپ ورزش رزمی-نمایشی-هانسوکو-دنیای هنرهای رزمی-خبر رزمی-خبر-هنر رزمی-هنر-هنرهای-هاپکیدو-کوبو-بودو-دائو-معبد-شائولین-معبد شائولین-ای ای دو-شکستن اجسام سخت-تمشی واری-نرم-نرمی-تکنیک-تاکتیک-ناک دان-وازاری-چویی-داچی-داچی های کاراته-احترام-روش‌های دفاع شخصی تمرین-ارتش های جهان-سبک های آزاد-سبک های آزاد کاراته-الکسا-آلکسا-مکمل-قهرمانان-اینده سازان-آسیب های ورزشی-اسیب-آناتومی-آناتومی بدن-آناتومی بدن انسان-آناتومی و اعضاء-بهداشت-سلامت-بهداشت و سلامت-سالمندان-ورزش سالمندان-کودک و رزمی-ورزش کودکان-بانوان-ورزش بانوان-تمرین و برنامه ورزشی-برنامه تمرینی-برنامه تمرینی-حرکات اصلاحی-اصلاحی-حقوق ورزشی-حقوق-تناسب-تناسب اندام-تغذیه ورزشی-علم تغذیه-علم و حرمت-علم ورزش-ورزش و ارزش-مربیان و ورزشکاران-اساتید و بنیانگذاران-سبک ها و رشته ها-در ایران-موی تای چیست؟-کاراته چیست؟-راه کاراته-کاراته راه زندگی-ووشو چیست؟کیک جیتسو-مجله رزمی-مجله ورزشی-کانال هنرهای رزمی-تلگرام-گالری تصاویر رزمی-سلامتی بدن-فنون شرقی-فنون گلاویز شدن-فنون گلاویزی-هنرهای رزمی ترکیبی-رزم ترکیبی-kickboxing-kickbox-honarahayerazmi-هنرجویان-تکواندو کار-کارتهکا-دست خالی-مشت آنین-بازی های المپیک-المپیک-ایچ-نی-سان-شی-گو-ایچی-روکو-شیچی-هاچی-کیو-جو-ایپون-فنون مبارزه ای مبارزه ای-جستجوی مربی-مربی-کوچ-کومیته-کمیته-سمینار-سمینار فنی-استاژ فنی-استهدادیابی-شیرزاد-پیام تبریک-پیام تسلیت-سرپریت-ورزش و جوانان-وزیر-قهرمانی-سکوی قهرمانی-نایب قهرمان-نایب قهرمانی-برون مرزی-تالو-تالوکاران-انتصاب-سوپر لیگ-سوپر لیگ کاراته-داوری در کاراته-جاج-رفری-رنکینگ-رنک-طلا-نقره-برنز-مقام سوم-مدال-کاروان ورزشی-بهترین ورزش رزمی برای دعوا-بهترین ورزش رزمی برای درگیری خیابانی-خشن ترین ورزش رزمی جهان-جهان رزمی-کشنده ترین هنرهای رزمیدر دنیا-قویترین سبک رزمی در دنیا-هنرهای رزمی ، آموزش کاراته ، آموزش تکواندو ، آموزش کونگ فو ، آموزش بوکس ، آموزش دفاع شخصی ، آموزش ووشو ، آموزش جودو ، مبارزه خیابانی ، کیوکوشین ، اساتید ، مربیان ، قهرمان ، مسابقه ، MMA ، تای بوکس ، لیست ، شماره تماس ، باشگاه ، فروشگاه ، ورزشهای رزمی ،پزشکی ورزشی ، شائولین، شی هان، کاراته ، تکواندو ، کیوکوشین ، کیک بوکس ، کیک بوکسینگ ، ووشو ، جودو ، ufc ، کمربند سیاه ، کمربند مشکی ، kamarbandmeshki ، honarhayerazmi، هانشی ، اخبار رزمی ، رزمی ، بنیانگذار ، پزشکی ورزشی ، باشگاه ورزشی، • آسیب ، درمان ، تدریس خصوصی ، ژاپن ، تای بوکس ،موی تای ، بوکس ، دستکش ، لباس ،تاریخچه ، استاد ، مربی ، فدراسیون ، مسابقات ، ایران ، درمان ، بنیانگذار ، اخبار ، سلامتی ، شیهان ، سن سی ، کانچو ، kancho ، shihan ، sensei،martialarts ، اساتید ، مربی،کوچ ، رئیس سبک ، بنیانگذار ، استاژ ، فنی ، آزمون ، دان ، داوری ، قهرمان ، اویام ا، آرنولد ، راکی ، بوکسور ، تقویم ورزشی ، kamarbandmeshi، مبارزه، مبارز، مبارز امروز، رزم، نیرو، ورزش، سلامت ، mobarezemruz ، www ، .ir ، .com , کیک لایت ، سمی کنتاکت ، کنتاکت ، فول ، شین ، های ، رزمی ، فایتر ، fight ، fighter ، وزن کشی ، المپیک ، اردو ، سایت هنرهای رزمی، اخبار رزمی ، خبر رزمی ، تیم ملی ، پرورش اندام ، بدنسازی ، فیتنس-رزمی,مرگبار,هنرهای رزمی,هنرهای رزمی مرگبار,ورزش های رزمی,ورزش های مرگبار,کشنده-ده ها سبک رزمی مختلف و صد ها زیر شاخه مختلف برای این هنرهای رزمی در دنیا وجود دارد-خبرهای آموزشی-رزمی کار ایرانی،هنرهای رزمی،امیر علی اکبری-دنیای ورزش-ورزش-خبر ورزشی-ورزشکاران در فضای مجازی- کراومگا-سبک رزمی کراومگا-آگهی تبلیغ رزمی-تبلیغات رزمی-وبسایت آموزشی رزمی-رزم و زندگی-دنیای کاراته-سوپر کیوکوشین-اسطوره-کاراته آزاد-اسپرت-ستارگان ورزش رزمی-ستارگان ورزش-بزرگان کاراته-روش سامورایی-فنون رزمی-پایگاه خبری-اینستاگرام رزمی-کانال رزمی-گروه رزمی-یوسف شیرزاد-شیرزاد-کانچو یوسف شیرزاد-سوسای اویاما-ماتسوتاتسو اویاما-فروشگاه ورزشی-باشگاه ورزشی-کیسه بوکس-لباس کاراته- لباس رزمی-ایکس تریم-لباس تکواندو-فدراسیون تکواندو-پولادگر-فرجی-لوگوی رزمی-شین کیوکوشین-کیوکوشین بین الملل-دانلود کتاب رزمی-کتاب هنرهای رزمی-دانلودفیلم رزمی-دانلود فیلم سینمایی رزمی-آموزش ضربه-آموزش قفل مفصل- مبارزه در قفس-مدیتتیشن-کفش اسپرت-کفش-تاتامی-رینگ بوکس-osu-اردو-اردوی ورزشی-مینیسک-تشخیص و درمان-فدراسیون پزشکی ورزشی-دوپینگ-بازو-پشت بازو-ساعد-کتف-مچ پا-فک-ضربه هوک-پزشکی ورزشی چیست؟شکستگی بینی-جراحی بینی-دیکشنری ژاپنی-معنی ژاپنی-چیست؟-چرا؟-چیست-بهترین-برترین-قهرمانان-تاریخچه-رزومه ورزشی-رزومه-بنیانگذار موی تای-بنیانگذار کیوکوشین-بنیانگذار ووشو-بنیانگذار تکواندو- بنیانگذار کاراته-بنیانگذار کونگ فو-کشنده-خطرناکترین0خطر-ضربه-انجمن کمربند سیاه-انجمن هنرهای رزمی-ورزش,فیلم,رزمی,دانلود,آموزش-صحنه های اکشن-اکشن-صحنه های رزمی-مطالب آموزشی ورزش های رزمی-بزرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریم -بزرگ ترین سایت-آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی – تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریمبزرگ ترین سایت آموزش حرکات تکنو – نمایشی و رنجر بدون نباز به استاد و باشگاه ، آموزش گام به گام تمامی حرکاتی که شما در فیلم های مورد علاقتان میبینید میتوانید حرکت مورد علاقتان برا سفارش دهید تا آموزش آن را برایتان بگذاریم-زرگ ترین سایت آموزش حرکات رزمی-آموزش فیلیپینی تک پا-آموزش فیلیپینی تک پا-آموزش فنون کونگ فو برای مبارزات تن به تن-آموزش مچ اندازی-انیمیشن های رزمی-دانلود فیلم های تونی جا-دانلود تمام فیلم های رزمی-آموزش بستن کمربند در تکواندو-آموزش بوکس حرفه ای-آموزش بلند شدن از روی زمین بدون دست-آموزش جامع حرکت بغل فلیپ به زبان فارسی-آموزش بلند شدن از روی زمین بدون دست-آموزش جامع حرکت بغل فلیپ به زبان فارسی-دانلود فیلم رزمی خشم وجرا-