تعداد بازدید: 771
دوشنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۴, ساعت ۱۷ و ۵۶ دقیقه
آشوری: 87 درصد تقویم ورزشی 93 عملیاتی شد/ همسان سازی دانش مربیان کاراته کشور در دستورکار است
دبیر فدراسیون کاراته با بیان این که اصل کار را در سال 94 بر پایه مسائل آموزشی قرار داده ایم، گفت: در بحث دانش افزایی و همسان سازی دانش مربیان سراسر کشور برنامه ریزی کرده ایم چرا که معتقدیم با برنامه ریزی در این مهم، کاراته کشور درمسیر بالندگی و پویایی قرار خواهد گرفت.
به گزارش سايت فدراسيون كاراته، محسن آشوری در گفت و گو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که چند درصد از تقویم سال 93 فدراسیون کاراته عملیاتی شد، اظهار داشت: سال گذشته سال خوبی برای کاراته کشوربود و به جرأت می توان گفت 87 درصد تقویم خود را عملیاتی کردیم. فروردین ماه اردوی مشترکی با 14 کشور مختلف جهان در کشورترکیه داشتیم. بعد از آن دریکی از جام های بسیار مهم و سابقه دار حضور پیدا کردیم که تیم های معتبری در آن شرکت می کنند؛ آن جا توانستیم به نقاط ضعف و قوت بچه ها پی ببریم.
وی افزود: ما از آغاز سال 93 دو رویداد بسیار مهم پیش رویمان بود؛ یکی مسابقات آسیایی اینچئون کره جنوبی و دیگری مسابقات جهانی آلمان؛ شرکت در 3 لیگ معتبر کاراته وان و کسب مقام نائب قهرمانی مسابقات دانشجویان جهان که برای نخستین بار در طول تاریخ کاراته کشور اتفاق افتاد، ازدیگر عناوینی بود که در سال گذشته کسب شد.
دبیر فدراسیون کاراته با اشاره به کسب مقام قهرمانی جهان در سال 93، گفت: در مسابقات جهانی آلمان نیز بعد از 50 سال عنوان قهرمانی را در کمیته تیمی به دست آوردیم؛ این مقام در شرایط نابرابری کسب شد که 20 هزار تماشاگر آلمانی تیم های خود را بر خلاف قوانین داوری با بلندگو تشویق می کردند؛ با وجود این مسائل بچه ها خوب مبارزه کردند و دلاوری از خود نشان دادند.
آشوری در همین ارتباط افزود: نخستین حضور بانوان ما با حجاب مصوب در این مسابقات بود که یک مدال نقره و برنز در بر داشت؛ باید بتوانیم امسال از این عنوان دفاع کنیم.
او ادامه داد: ما درمسابقات آسیایی امارات و در مجموع آقایان و بانوان نیز 7 طلا گرفتیم و قهرمان آسیا شدیم که این مسابقات شهریورماه در یوکوهامای ژاپن برگزار خواهد شد ؛ باید ضمن حفظ عنوان، تعداد مدال ها را یا بالاتر ببریم یا خوش رنگ تر کنیم. هم چنین مسابقات جهانی جوانان، نوجوانان و زیر 21 سال را در جاکارتای اندونزی پیش رو داریم که امیدوارم با برنامه ریزی های انجام شده بتوانیم مدال های خوش رنگی به دست آوریم.
دبیر فدراسیون کاراته با بیان این که اصل کار را در سال 94 بر پایه مسائل آموزشی قرار داده ایم، گفت: در بحث دانش افزایی و همسان سازی دانش مربیان سراسر کشور برنامه ریزی کرده ایم چرا که معتقدیم با برنامه ریزی در این مهم، کاراته کشور درمسیر بالندگی و پویایی قرار خواهد گرفت.
محسن آشوری بااشاره به این نکته که کاراته جمعیت زیادی را در کشور تحت پوشش خود داده است، افزود: ما می خواهیم از جمعیت کثیر غیر کیفی به جمعیت قلیل کیفی دست پیدا کنیم که این بخش را می توان در استعداد یابی پیش بینی و کسب کرد.
او با بیان این که بیشتر از استعداد یابی به استعداد پروری نیاز است، گفت: من اعتقادم بر این است که کمیته استعداد یابی ما باید بیشتر در بحث نخبه پروری کار کند و پدیده در کاراته پیدا کند چراکه به اندازه کافی استعداد در این رشته وجود دارد اما اگر بتوانیم پدیده ها را پرورش دهیم می توانیم چندین سال در تیم های ملی خود از وجود آن ها بهره ببریم. همان طور که سالیان متمادی ازجاسم ویشگاهی به عنوان پدیده استفاده کردیم.
او با تاکید به سرمایه گذاری در بخش بانوان، اظهار داشت: ما درصددهستیم در بخش بانوان نیز سرمایه گذاری بیشتری انجام دهیم، چرا که آن ها این باور را در مسئولین فدراسیون ایجاد کرده اند که ظرفیت های بالایی دارند و می توانند یار خوبی برای کاراته باشند. ما در سال های گذشته نمی توانستیم در میادین بین المللی از وجود زنان کاراته کای کشور بهره ببریم و همیشه در رنکینگ دوم می شدیم؛ اما امروزمی توانیم از این 50 درصد ظرفیت استفاده کنیم.
آشوری با بیان این که باید ظرفیت کاراته بانوان را به بالافعل تبدیل کرد، برنامه ریزی قوی و زیرساخت های منسجم را از تمهیداتی دانست که برای رسیدن به این مهم لازم و ضروری است.
دبیر فدراسیون کاراته در ادامه این گفت و گو، در خصوص مشکلات فدراسیون گفت: ما با تمام این افتخارات و عناوین، در ابتدایی ترین موارد جا مانده ایم. فدراسیون کاراته سالن اختصاصی برای مسابقات ندارد و من به عنوان دبیر فدراسیون به جای این که برای لیگ ها و بازی ها برنامه ریزی کنم باید در بین سالن ها و فدراسیون ها دنبال جا و ساعات خالی باشم.
او افزود: از همین منظر بحث های مالی بسیار حائز اهمیت است چرا که هرچه ما برنامه ریزی قوی داشته باشیم، اما اگر زیر ساخت مالی فراهم نباشد بسیاری از برنامه ها با تاخیر و ضعف رو به رو می شود و این می تواند شاکله اصلی فدراسیون را در اهداف و برنامه ها تا حدودی فلج کند. اعتقاد من بر این است که در مسائل مالی باید مدیریت هزینه و بودجه وجود داشته باشد. اگر مدیریت ها درست انجام شود از بهره وری بیشتری می توان برخوردار شد.
آشوری صدا و سیما را کمکی برای ورود اسپانسرها به کاراته کشور دانست و گفت: اگردر صدا و سیما مانند والیبال، فوتبال و کشتی فضایی برای کاراته در نظر گرفته شود، می توان در این زمینه شاهد توفیقاتی بود. بهترین راهی که می تواند به ما و اسپانسر برای رسیدن به منافعش کمک کند تلوزیون و تبلیغات است. متاسفانه علی رغم مخاطبان بسیار کاراته ، کمتر فضای تبلیغی در اختیاراین رشته وجود دارد و به عبارتی نتوانسته در بحث اسپانسر توفیقاتی به دست آورد.
او در پایان افزود: امیدوارم همه رشته های ورزشی در رویدادهایی که پیش رو دارند موفق باشند، چرا که موفقیت آن ها عزت اسلامی و افتخار ملی را در پی دارد و ما هم تمام تلاشمان این است که از همه ظرفیت های خود استفاده کنیم تا برآیند این ظرفیت ها بتواند باعث حفظ آبرو و حیثیت فنی کاراته کشور شود.
|
|