وی افزود: کسب 8 مدال طلا و در مجموع 21 مدال و عنوان نایب قهرمانی در مجموع تالو و ساندا نیز برای اولین بار برای ووشو ایران اتفاق افتاد. در دورههای قبلی هم نتایج خوبی کسب میکردیم. در چهارمین دوره 11 مدال کسب شد و این دوره تعداد مدالهای ما به عدد 21 ارتقاء یافت. نکته مهم اینکه چهار طلا در تالو برای اولین بار کسب شد که هر چهار مدال را نیز بانوان به خود اختصاص دادند.
رئیس فدراسیون ووشو با اشاره به تشکیل کمیته نظارت در این رقابت ها خاطرنشان کرد: این کمیته برای نخستینبار در مسابقات جهانی تشکیل شد و بنده نیز حضور موثری در ین کمیته داشتم که با جرات میتوان گفت در کسب این نتیجه خیلی موثر بود و از برخی ناداوریها که پیش از آن شاهد بودیم، جلوگیری شد.
وی ادامه داد: دکتر لشگری به عنوان مدیر کنترل دوپینگ این دوره حضور فعال و خوبی داشت. همچنین علیرضا بهرهمند داور ایرانی حاضر در مسابقات تالو به صراحت اعلام کرد که با هدف حمایت از ملت مظلوم فلسطین و حفظ ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی برای رژیم اشغالگر قدس قضاوت نخواهد کرد.
علینژاد در پاسخ به اینکه سطح فنی مسابقات چه تفاوتی با دوره قبل داشت، یادآور شد: دوره قبل 38 کشور در مسابقات جوانان جهان حضور داشتند و در این دوره 48 کشور به میدان رفتند که مسابقات نیز در سطح فنی خوب و بالاتری نسبت به دوره گذشته برگزار شد و این تعداد کشور برای مسابقات جهانی جوانان میتواند یک استاندارد خوب باشد.
وی در مورد قانون جدید وزنکشی مسابقات گفت: به صراحت میگویم که این قانون تنها برای جلوگیری از موفقیت ووشوکاران ایرانی اجرا شد. چینیها چهار است در مسابقات داخلی خود این قانون را اجرا میکنند و وقتی دیدند که سانداکاران ایرانی به سرعت در حال پیشرفت هستند اقدام به اجرای این قانون در مسابقات جهانی کردند.
عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی ادامه داد: چینیها فکر میکردند چون سانداکاران ایرانی وزن زیادی برای رسیدن به سر وزن کم میکنند و بعد از وزنکشی دوباره وزن آنها بالا میرود و در جریان مبارزات با چینیها چند کیلو اختلاف دارند، آمدند و زمان وزنکشی را که پیش از این تنها یکبار در مسابقات انجام میشد، تغییر داده و اعلام کردند هر روز قبل از مسابقات وزنکشی خواهد شد، هر چند این تدبیر آنها نیز باعث نشد تا ما از موفقیت دور شویم. ما هم از مدتها قبل برای آن تدبیر لازم را اتخاذ کرده و حتی در مسابقات کشوری اجرا کردیم به خوبی به شرایط آن آشنا بودیم.
وی ادامه داد: این قانون باعث شد 5 نفر در کل مسابقات به سر وزن نرسند و برای خیلی از کشورها مشکل ساز شد ولی فدراسیون جهانی مصمم به ادامه اجرای آن در مسابقات مختلف است. ولی برای بازیهای آسیایی پیگیریهای که ما انجام دادیم، قانون جدید وزنکشی اجرا نشده و سانداکاران تنها یک بار وزنکشی میکنند.
علینژاد در خصوص کسب برخی موفقیتها برای اولین بار تاکید کرد: چند سالی است در رویدادهای مختلف جهانی و آسیایی موفقیتهایی را برای اولینبار کسب میکنیم و این مهم به دست نمیآید مگر در سایه تلاش و اتحاد خانواده بزرگ ووشو کشور. ضمن اینکه برخی از این اولینها روزی آرزوی و رویایی ما بوده که اکنون به واقعیت تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: من هیچگاه فکر نمیکردم به این زودیها بتوانیم بالاتر از چینیها قرار بگیریم اما این اتفاق افتاد که از سوی خیلی از مربیان و سرپرستان تیمهای شرکت کننده مورد تمجید قرار گرفت و به زلزلهای در ووشو جهان تعبیر شد.
رئیس فدراسیون ووشو در پایان به حضور مربیان ایرانی در تیم های ملی هم اشاره کرد و گفت: نکته مهم این موفقیتها حضور مربیانی بود. اینکه ما مدالهای طلا را در بخشهای کسب کردیم که مربیانی ایرانی حضور داشتند و کسب این موفقیتها با مربیان داخلی طعم شیرین آن را دو چندان میکند.
منبع: خبرگزاری مهر