تعداد بازدید: 381
	يکشنبه, ۱۰ اسفند ۱۳۹۹, ساعت ۰۷ و ۵۲ دقیقه
	 
		
				 
دوره مربیگری عملی،داوری و فنی یونگ مودو با حضور متقاضیان از استانهای تهران و  فارس به میزبانی هیات انجمن های ورزش های رزمی استان فارس برگزار گردید.
 
به گزارش 
سایت هنرهای رزمی به نقل از فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی و به نقل از روابط عمومی یونگ مودو ایران این دوره با تدریس اساتید دکتر کیوان دهناد بنیان گذار و رئیس یونگ مودو ایران و محمد رضا اوجی دبیر یونگ مودو در بخش داوری و آیین نامه ها و  مهدی خوشی مسئول یونگ مودو استان تهران در بخش فنی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
 
 
دکتر کیوان دهناد بنیانگذار و رئیس یونگ مودو ایران اعلام کرد: با توجه به توسعه یونگ مودو در سطح استان های کشور و ضرورت به روز شدن دانش فنی مربیان و داوران دارای مدرک در سطح کشور جهت ارائه آموزش استاندارد ، دوره مربیگری  عملی درجه 3 ،2 و 1 داوری درجه 3 و 2 و فنی دان یک الی 5 بمدت 2 روز بصورت آنلاین و آفلاین در بستر فضای مجازی برگزار و کلیه شرکت کنندگان دانش خود را با آخرین تغییرات ایین نامه ها  بروز نمودند.
 
رئیس و بنیانگذار یونگ مودو ایران  اضافه کرد: با رایزنی انجام شده با فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی تلاش خواهیم کرد دوره های فنی و عملی یونگ مودو را در سال آینده  در سطح کیفی بالاتر برگزار نمائیم و برنامه ریزی های مناسب در این خصوص توسط هیأت رئیسه سبک انجام شده است که در سال آینده برابر با تقویم اجرایی این دوره ها بصورت توجیهی و فنی جهت اعضاء یونگ مودو کشور که در شهرستانها و استان ها فعالیت دارند برگزار گردد.
 
دکتر کیوان دهناد درخاتمه ضمن تقدیر و تشکر از کلیه عوامل برگزاری و شرکت کنندگان  خصوصاً یونگ مودو استان تهران و هیأت های انجمن های ورزشهای رزمی استان تهران و فارس در این دوره افزود : پس از عادی شدن وضعیت کشور از نظر شیوع بیماری برگزاری مسابقات انتخابی تیم منتخب کشور را نیز در دستور کار داریم و کلیه مربیان و متقاضیان  شرکت در مسابقات به منظور تشکیل تیم منتخب می تواند در این مسابقات حضور یابند و برای سربلندی ایران عزیز تلاش نمایند.